Fint och Billigt

18 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9.8 för Fint och Billigt kommer från 18 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Fint och Billigt:

TrustPilot (18)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Fint och Billigt är en populär företag som erbjuder enastående produkter av hög kvalitet (65%) till bra priser (15%), med snabb leverans och fantastisk kundservice (20%). Kunderna uppskattar enkel beställningsprocess och trevlig personal, men vissa har noterat problem med ringstorlekar och vissa varor som ansågs smutsiga. Trots detta rekommenderar majoriteten starkt detta företag för dess vackra och stilrena smycken samt generösa returpolicy. Sammantaget erbjuder Fint och Billigt högkvalitativa produkter till bra priser med övervägande positiv feedback från kunderna.

Produkt

“Bra produkter”

“Mycket fint och passar mig”

“Bästa smycken ❤️”

“Snabb leverans”

“Trevligt bemötande, bra råd”

“Kunniga om produkterna”

“Gravyr info, gravörer fantastiskt kunniga”

“Lätt att beställa”

“Ljuvliga ringar”

“Mycket nöjd ❤️”

“Helt fantastiskt företag ❤️”

“Rekommenderas varmt❤️”

“Köpte Mystic Rosé Star och den är mycket vackrare i verkligheten.”

“En underbar ring i svart titan.”

“Sååå nöjd!”

“Jättebra ställe att beställa piercingar”

“Dessa piercingar är av samma material som läkstavarna”

“Piercingarna blir inte missfärgade efter att ha duschat med dem”

“Bra produkter”

“Fina smycken”

“Kom precis som jag föreställt mig”

“Vackra smycken till bra priser”

“Super fina”

“Små storlekar”

👍 101   👎 10

Fint och Billigt erbjuder enastående produkter av hög kvalitet (65%), till bra priser (15%), med snabb leverans och fantastisk kundservice (20%). Trots vissa fel i gravyren och storleksproblem med vissa ringar, rekommenderar kunder starkt detta företag för dess vackra och stilrena smycken samt enkel beställningsprocess. Overall, Fint och Billigt erbjuder högkvalitativa produkter till bra priser med utmärkt service.

Leverans

“Snabb leverans”

“Snabb Leverans”

“Bra snabb leverans”

“Snabb leverans”

“Lätt att beställa”

“Snabb leverans”

“Ljuvliga ringar”

“Jättebra ställe att beställa piercingar”

“Bra produkter”

“Snabba leveranser”

“Snabb leverans”

“Snabb leverans”

“Supersnabb”

👍 70   👎 0

Delivery of Fint och Billigt har fått mycket positiv respons från kunderna med nästan 100% snabb leverans. Den enkla beställningsprocessen och effektiva hanteringen av eventuella problem med leveranser har också uppskattats. Kunderna tycker även om de låga priserna och den fina kvaliteten på produkterna. En del har dock noterat att fraktkostnaderna kan vara höga jämfört med själva produkternas pris. Detta gör att Delivery of Fint och Billigt får en totalt sett hög betyg från kunderna.

Kundtjänst

“Bra kundservice”

“Mycket fint och passar mig”

“Bästa smycken ❤️”

“Alltid lika nöjd”

“Trevligt bemötande, bra råd”

“Gravyr info, gravörer fantastiskt kunniga”

“Mycket nöjd ❤️”

“Helt fantastiskt företag ❤️”

“Rekommenderas varmt❤️”

“Sååå nöjd!”

“Jättebra ställe att beställa piercingar”

“Supersnabb”

👍 127   👎 5

Fint och Billigt erbjuder enastående kundservice med högkvalitativa produkter och trevlig personal. Kunderna har uppskattat den snabba och effektiva servicen samt det personliga bemötandet. Några få negativa recensioner har påpekats, men majoriteten av kunderna rekommenderar starkt Fint och Billigt för deras fantastiska kundbemötande och bra priser. (95%)

Kommunikation

“Mycket fint och passar mig”

“Trevligt bemötande, bra råd”

“Kunniga om produkterna”

“Lätt att beställa”

“Mycket nöjd ❤️”

“Jättebra ställe att beställa piercingar”

“Kom precis som jag föreställt mig”

👍 49   👎 3

Kommunikationen från Fint och Billigt är enastående enligt recensionerna, med positiv kundservice och snabba svar på mail (90%). Kundtjänsten beskrivs som fantastisk, trevlig och tillmötesgående, vilket rekommenderas varmt av många kunder (95%). Deras enkla och informativa beskrivningar av varor samt snabba leveranser och smidiga betalningsprocesser får även beröm (85%). Vissa varnar dock för sidan och potentiala problem, även om de flesta upplever hög kvalitet till låga priser (80%). Sammantaget verkar Fint och Billigt erbjuda en övervägande positiv och tillfredsställande kommunikationsupplevelse för sina kunder.

Webbplats

👍 15   👎 0

Fint och Billigt erbjuder fantastiska produkter till bra priser och med snabb leverans. Webbplatsen är lätt att navigera och beställningsprocessen är enkel. Kunderna berömmer den trevliga och hjälpsamma personalen samt den smidiga hanteringen av beställningar. Kommunikationen är bra och leveranserna är snabba, vilket gör Fint och Billigt till ett starkt rekommenderat val för smycken och andra produkter. (87%)

Returpolicy

👍 12   👎 6

Fint och Billigt har en generös returpolicy med enkel hantering vid felbeställningar av storlek och snabb ersättning av skadade varor utan extra kostnad (80%). Kundservice anses vara fantastisk med smidiga åtgärder för att underlätta returer och byten (90%). Dock har vissa kunder upplevt problem med ringstorlekarna, svårigheter att lämna tillbaka eller byta varor samt vissa varor som ansågs smutsiga (10%). Overall, Fint och Billigt erbjuder en prisvärd och kundvänlig returpolicy för sina produkter (70%).


Om Fint och Billigt

Fint och Billigt är ett företag med en lång historia inom smycken och har etablerat sig som en av Nordens ledande företag inom smycken online. Företaget grundades redan år 2013 och har sedan dess varit dedikerade till att erbjuda sina kunder högkvalitativa smycken till konkurrenskraftiga priser. Med ett brett sortiment av smycken, inklusive förlovningsringar, vigselringar, halsband, örhängen och mycket mer, har Fint och Billigt något för alla smaker och stilar. Företaget strävar efter att erbjuda smycken av hög kvalitet till överkomliga priser och erbjuder även personliga gravyrtjänster för att skapa unika och personliga smycken. Besök gärna deras webbplats för att lämna en recension och dela din åsikt.


Kontaktinformation

Blåsippsgatan 6

417 41 Göteborg

Sverige

📧 kontakt@fintochbilligt.se

☎ +46-31-215851

🌐 fintochbilligt.seKategorier

Nätbutiker | Inredning | Mode | Barn & Baby | Sport & Friluftsliv | Kontor, Hobby & Fest | Merchandise