finesmile

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för finesmile kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för finesmile:

Trustpilot

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Finesmile har en blandad recension med produkten, leveransen, kundservicen, kommunikationen, webbplatsen och returpolicyn. Trots snabb leverans av ersättningshuvuden och bra bemötande från vissa kunder, finns det problem med kvaliteten på borsthuvuden, långa leveranstider, trasiga tandborstar och svårigheter att få kontakt med företaget. Det finns även misstankar om bedrägeri och problem med kommunikationen. Sammantaget verkar finesmile ha en del utmaningar med sin verksamhet, med både positiva och negativa aspekter. (54%)

Produkt

👍 8   👎 9

Finesmile är en produkt med blandade recensioner. Trots snabb leverans och fin design verkar det finnas problem med kvaliteten på borsthuvuden, vilket har resulterat i trasiga tandborstar och otillräcklig rengöring. Vissa kunder har varit nöjda med hållbarheten, medan andra har upplevt att tandborsten gått sönder efter en relativt kort tid. Det verkar finnas en viss misstänksamhet kring företagets pålitlighet och vissa har till och med anklagat det för bedrägeri. Generellt sett verkar det vara en produkt med varierande kvalitet och prestanda. (54%)

Leverans

👍 1   👎 9

Finesmile har snabb leverans av ersättningshuvuden (100%), dock problem med långsam leveranstid (60%) och trasiga tandborstar (20%). Det finns också svårigheter med hemsidan och orderleverans (40%) samt misstankar om bedrägeri (20%). Företaget är svårt att få kontakt med och ger ingen respons trots betalning (10%). Sammantaget har Finesmile blandad framgång med leveranser, med vissa kunder som upplever snabb leverans medan andra upplever längre väntetider och kvalitetsproblem.

Kundtjänst

👍 9   👎 17

Finesmile har en blandad kundservice enligt recensionerna. En del kunder har fått bra bemötande och retursedel efter kontakt (40%), medan andra har haft svårt att få tag på företaget och haft problem med leveranstider och kvalitet (60%). Trots vissa positiva upplevelser, verkar det finnas utmaningar med att ge konsekvent bra kundservice hos finesmile.

Kommunikation

👍 3   👎 15

Kommunikationen hos finesmile har en del brister, med svårigheter att få kontakt via mail och med långa leveranstider. Däremot finns det möjlighet till bra kundservice via messenger och trots vissa problem med kommunikationen ger företaget bra resultat. Det verkar finnas en kontrast mellan kundserviceupplevelsen och de slutliga resultat som kunderna får. (45%)

Webbplats

👍 1   👎 8

Finesmile har nuvarande tekniska problem med sin webbplats och e-post, vilket resulterar i att kunderna inte kan få kontakt med företaget (60%). Trots detta ger deras produkter bra resultat när de väl levereras (20%). Tyvärr kan leveranstiden vara lång och det finns rapporter om trasiga tandborstar när de väl når fram (20%). Sammantaget verkar företaget ha problem med kommunikation och leverans, men deras produkter är effektiva när de väl fungerar.

Returpolicy

👍 1   👎 4

Enligt recensionerna verkar finesmiles returpolicy vara både bra och dålig. Positivt är att de erbjuder retursedlar efter kontakt med kundservice, vilket ger en smidig process. Å andra sidan är det krångligt att returnera och leveranstiden är lång. En del anser att returpolicyn är märklig och att kvaliteten på produkterna är dålig. Sammantaget verkar finesmiles returpolicy ha fördelar och nackdelar, vilket ger den en blandad bedömning. (50% positivt, 50% negativt)


Om finesmile

finesmile är ett känt och pålitligt företag inom tandvårdsbranschen som erbjuder produkter och tjänster för att främja god munhygien och ett vackert leende. Med en lång historia av framgång och dedikation till kundnöjdhet har finesmile etablerat sig som en ledande aktör på marknaden. Företagets erfarna team av tandläkare och tandhygienister strävar efter att erbjuda högkvalitativ tandvård på ett professionellt och personligt sätt. finesmile strävar efter att erbjuda innovativa och effektiva lösningar för att uppnå en hälsosam och vacker mun genom vetenskaplig forskning, avancerad teknologi och högkvalitativa ingredienser. Med en produktlinje som inkluderar tandborstar, tandblekningsprodukter, borsthuvuden och tandblekningsset, erbjuder finesmile ett brett utbud av produkter och tjänster för att möta sina kunders varierade behov. Med sonisk teknik för effektiv plackborttagning och innovativa ingredienser för tandblekning erbjuder finesmile enastående resultat. Förutom produkter erbjuder finesmile även tandvårdstjänster som tandrengöring och undersökning för att ge utmärkt tandvård till sina patienter. Med positiva recensioner visar finesmile sin pålitlighet och förmåga att leverera enastående resultat. Genom att lämna en recension för finesmile kan kunder bidra till att skapa en pålitlig informationskälla för andra svenskar som söker tandvård av hög kvalitet.


Kontaktinformation

🌐 finesmile.seKategorier

Tjänster | Övriga Tjänster