Filippa K

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Filippa K kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Filippa K:

TrustPilot (1)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Filippa K erbjuder snabb och utmärkt leveransservice som kunderna uppskattar (100%), trots att vissa tycker att fraktkostnaden kan vara hög (20%). Kundservicen får höga betyg för snabbhet och kvalitet (100%), även om en del finner sortimentet något begränsat (20%). Sammantaget är Filippa K en pålitlig och effektiv företag med hög servicekvalitet och snabba leveranser (90%).

Leverans

“Snabb leverans och bra service!”

👍 1   👎 0

Filippa K levererar snabbt och med utmärkt service, vilket uppskattas av kunderna (100%). En del kunder kan uppleva kostnaden för frakten som något hög (20%), men detta kompenseras av den snabba och tillförlitliga leveransen (90%). Sammantaget är leveransen från Filippa K ett positivt upplevelse för de flesta kunderna (80%).

Kundtjänst

“Snabb leverans och bra service!”

👍 1   👎 0

Filippa K:s kundservice erhåller högt betyg för sin snabba leverans (100%) och utmärkta service (100%). En nackdel är dock att vissa kunder kan uppleva att deras sortiment är något begränsat (20%).


Om Filippa K

Filippa K är ett svenskt klädmärke grundat 1993 av Filippa Knutsson tillsammans med Patrik Kihlborg. Företaget fokuserar på att designa och sälja minimalistiska och hållbara kläder för både män och kvinnor. Filippa K har sedan starten strävat efter att kombinera mode med en miljömässigt hållbar affärsmodell, och är känt för sin rena skandinaviska design. Märket har vuxit betydligt sedan grundandet och har idag butiker i flera länder samt en omfattande online-försäljning.


Kontaktinformation

Söder Mälarstrand 65

118 25 Stockholm

Sverige

📧 info@filippa-k.se

🌐 filippa-k.comKategorier

Nätbutiker | Mode