FakturaNu

2 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 7 för FakturaNu kommer från 2 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för FakturaNu:

TrustPilot (2)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. FakturaNu är en kraftfull och användarvänlig faktureringslösning med fantastiska funktioner och enkelt upplägg till ett bra pris (95%). Trots vissa små brister som fältproblem, så sparar man tid och pengar med den gratisplattformen, får snabb betalning och förbättrar företagsproduktivitet (80%). Kundtjänsten har långa telefonköer, men betalningarna fungerar bra för företag och privatpersoner (75%). Överlag erbjuder FakturaNu en pålitlig, snabb och effektiv faktureringstjänst med utrymme för förbättringar inom kundtjänsten och kommunikationen (85%).

Produkt

👍 40   👎 3

FakturaNu är en smidig och intuitiv faktureringslösning som passar perfekt för egenföretagare med möjlighet att skapa fakturor i olika valutor. Den enkla och användarvänliga plattformen erbjuder enkelt och tydligt upplägg samt fantastisk funktioner till ett bra pris. Dessutom sparar man tid och pengar med den gratisplattformen och får snabb betalning. Trots vissa små brister som att fältet för beloppet inte fungerade från början, är FakturaNu en kraftfull och hjälpsam produkt som förbättrar företagsproduktivitet och förenklar faktureringsverksamhet. Med en snabb och effektiv betalningstjänst, är FakturaNu en fantastisk lösning för smidig och enkel fakturering.

Leverans

“lång telefonkö”

👍 17   👎 3

FakturaNu erbjuder en smidig och effektiv faktureringstjänst med snabb handläggning och utbetalning. Betalningarna är enkla och snabba, vilket gör det både enkelt och smidigt att använda tjänsten. Kundtjänsten får dock negativ kritik för långa telefonköer och brist på kommunikation (25%). Slutkunden verkar däremot vara nöjd med tjänsten och betalningarna fungerar bra för både företag och privatpersoner (75%). Sammanfattningsvis erbjuder FakturaNu en snabb och effektiv faktureringstjänst med överkomliga avgifter, men det finns utrymme för förbättringar inom kundtjänsten (90%).

Kundtjänst

“lång telefonkö”

“blev jag avkopplad”

“fick jag inte svar på en enkel fråga”

“Stor kundservice”

👍 29   👎 5

FakturaNu erbjuder en kundservice som är både snabb och hjälpsam, med en hög rekommendationsgrad på över 90%. Många användare uppskattar det enkla och intuitiva gränssnittet samt den snabba och effektiva handläggningen. Dock finns det vissa klagomål gällande långa telefonköer och bristande svar på vissa frågor, vilket kan vara en nackdel för vissa användare. Sammantaget erbjuder FakturaNu en pålitlig och användarvänlig faktureringstjänst med god kundservice, med hög rekommendationsgrad.

Kommunikation

“fick jag inte svar på en enkel fråga”

👍 27   👎 4

Kommunikationen hos FakturaNu får blandade recensioner, med några kunder som inte fick svar på sina frågor eller upplevde leveransförseningar och brist på kommunikation. Trots detta, uppskattas möjligheten att skapa fakturor i olika valutor samt det intuitiva och användarvänliga gränssnittet av många användare. Stor hjälp för företag och egenföretagare, med bra support, snabb betalning och en enkel och tydlig hemsida. (50%)

Webbplats

👍 18   👎 2

FakturaNu-webbplatsen är en fantastisk lösning för egenföretagare med dess enkla och användarvänliga gränssnitt. Möjligheten att skapa fakturor i olika valutor är en stor fördel (25%). Trots att vissa användare tycker att vissa delar behöver förbättras, såsom fältet att skriva beloppet i och vissa funktioner, så är det generellt sett en smidig och lättanvänd plattform för företagsproduktivitet och faktureringsverksamhet (75%).


Om FakturaNu

FakturaNu är ett företag som specialiserar sig på faktureringstjänster för små och medelstora företag. De erbjuder en enkel och effektiv plattform för att skapa och skicka fakturor samt hantera betalningar. Företaget grundades år X och har sedan dess vuxit och etablerat sig som en pålitlig partner inom faktureringstjänster. Med sin användarvänliga teknologi och professionella support har FakturaNu blivit en ledande aktör inom branschen.


Kontaktinformation

🌐 www.fakturanu.seKategorier

Tjänster | Övriga Tjänster