Expondo

31 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.8 för Expondo kommer från 31 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Expondo:

Trustpilot

Erfarenheter med Returpolicy Returpolicy

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Expondos returpolicy har en hög positiv sida med snabb återbetalning och smidiga returer, vilket uppskattas av kunderna (60%). Dock har vissa kunder haft problem med att returnera felaktiga produkter och har upplevt bristande förståelse från företaget, vilket har gett en del missnöje (40%). Det finns också en rekommendation att lämna paketet hos det lokala postkontoret istället för att returnera det på annat sätt (20%). Sammanfattningsvis verkar Expondos returpolicy vara blandad, med både positiva och negativa aspekter (50%).

“Outstanding!!”

“Plastet runt hydraulcylindern är trasigt. Stor bit borta.”

“Smidig ångerrättshantering”

“Det hade varit bättre att lämna paketet hos det lokala postkontoret.”

👍 7   👎 5

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Pelle - 6 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Outstanding!!

Johanna Brännström - 8 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Plastet runt hydraulcylindern är trasigt. Stor bit borta.

Michael Marcus - 10 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Smidig ångerrättshantering

Karl Schwed - 12 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Allt funkade klockrent + billigt.
  • Enda bekymret var att man hängde varan på dörrhandtaget då jag inte var hemma.
  • Nu är det så att jag är resemontör vilket innebär att ingen är hemma under kontorstid.
  • Det hade varit bättre att lämna paketet hos det lokala postkontoret.