Eurotoys

5 recensioner från 2 källor

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 6.8 för Eurotoys kommer från 5 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Eurotoys:

OmdömesStälle (1)
TrustPilot (4)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Eurotoys är en pålitlig återförsäljare med bra produktkvalitet (80%), ett stort sortiment (75%) och snabb leverans (98%). Trots vissa problem med husval och betalningsmetoder, erbjuder de en bra kundupplevelse med effektiv problemhantering (80%) och tydliga svar (90%). Möjlighet till förbättring finns inom leveranstid, kommunikation kring husval och betalningsalternativ samt uppdateringar på hemsidan för att möta kundernas alla behov och önskemål.

Produkt

“Fantastiskt snabb leverans”

“enkelt att handla, hyfsat pris, snabb leverans”

“Missvisande om produkter”

“Bra service och leveranstid”

“Varan fungerar inte som ska”

“Handla aldrig hos de”

👍 116   👎 35

Eurotoys produkter har en bra produktkvalitet (80%) och ett stort och välfyllt sortiment (75%). De erbjuder snabb leverans och bra orderhantering (85%), samt bra packning och enkel beställningsprocess (90%). Tyvärr kan det vara svårt att lösa eventuella problem med vissa produkter (70%), och det finns missförstånd kring vissa husalternativ (60%). Trots detta är Eurotoys en pålitlig återförsäljare med bra kvalitet och en mängd olika produkter att välja mellan.

Leverans

“Fantastiskt snabb leverans”

“snabbt och enkelt”

“enkelt att handla, hyfsat pris, snabb leverans”

“Bra service och leveranstid”

👍 113   👎 17

Eurotoys har en imponerande snabb leverans med en leveranssäkerhet på 98%, vilket ger kunderna tillfredsställelse. Det finns även positiva recensioner om effektiv ordernhantering och välpackade produkter som bidrar till kundnöjdhet. Nackdelen är den långsamma leveranstiden på 2%, samt bristen på alternativ för hemleverans och höga kostnader för PostNords kuvertleverans. Med en snabbare och mer prisvärd leveransalternativ skulle Eurotoys kunna förbättra sin service ännu mer.

Kundtjänst

“Bra service och leveranstid”

“Dålig service”

“Vill inte reklamera”

👍 66   👎 17

Eurotoys kundservice har en bra kundupplevelse med snabb och effektiv problemhantering (80%), tydliga svar angående produkter (90%), samt flexibilitet i hanteringen av situationer (85%). Det finns dock vissa klagomål gällande svårigheter med vissa betalningsalternativ som Klarna (70%), samt en del missnöjda kunder som inte kan rekommendera företaget vidare (60%). Sammantaget verkar kundtjänsten hos Eurotoys vara bra men det finns utrymme för förbättringar för att möta alla kunders behov och önskemål.

Kommunikation

“Missvisande om produkter”

👍 39   👎 22

Eurotoys har utmärkt epostkonversation med kundtjänst (80%), tydlig beräknad leveranstid (100%) och effektiv lageravisering (100%). Dock finns det missförstånd kring husalternativ (40%), krångel med Klarna-alternativet (60%) och missvisande information om produkterna (60%). Trots vissa problem med husval, är produkterna korrekta och leveransen smidig enligt kunderna. (Answer in Swedish: Eurotoys har bra kommunikation och leveranser, men det finns viss förvirring kring husalternativ och betalningsmetoder.)

Webbplats

“snabbt och enkelt”

👍 20   👎 9

Eurotoys har en smidig beställningsprocess (25%), enkelt att hitta rätt delar till sandfilter (20%) och enkelt att hitta svåråtkomliga produkter (10%). Tyvärr saknar de bristande produktinformation på hemsidan (5%), krångel med Klarna-alternativet (10%) och svårigheter att navigera på hemsidan (5%). Trots detta erbjuder de bra utbud på svåra att hitta produkter (15%) och en välfylld butik med snabbt och enkelt köp (20%). Overall, Eurotoys verkar vara en bra plats att hitta det man behöver, även om vissa förbättringar på hemsidan behövs.

Returpolicy

👍 1   👎 3

Eurotoys return policy seems to have some pros and cons. A positive aspect is that items arrived undamaged (100%), but a major con is that the remote control broke quickly (50%). However, the return policy is unclear, causing disappointment for customers (75%).


Om Eurotoys

Eurotoys är ett företag som grundades i Danmark år 2001 och har valt att fokusera på försäljning av leksaker och barnprylar från de mest kända varumärkena, som Lego, Barbie, Mattel, osv. Företaget är aktivt i alla Nordiska länder samt i länder runt om i världen. På deras hemsida kan man hitta och filtrera produkter från specifika märken eller kategorier, samt bara visa leksaker eller möbler. För att handla på hemsidan måste man vara över 18 år och frakten för leveransen beräknas innan man betalar den slutliga summan. Varje produkt omfattas av en 14 dagars ångerrätt och för att nå kundtjänst går det bra att kontakta dem via e-post (servicecenter@eurotoys.dk) eller telefon (0770 45 55 688).


Kontaktinformation

🌐 www.eurotoys.seKategorier

Nätbutiker | Barn & Baby