ESR Gear

74 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9 för ESR Gear kommer från 74 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för ESR Gear:

TrustPilot (74)

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. ESR Gear webbplatsen får höga betyg från kunderna, med hög kvalitet på produkterna och en sömlös användarupplevelse. Webbplatsen är användarvänlig och gör det enkelt att hitta och applicera produkterna. Kundrecensionerna rekommenderar starkt ESR Gear, men det finns en varning för bedrägeri som bör beaktas. Sammantaget får webbplatsen en positiv bedömning med en pålitlig montering och bra utseende. (80%)

“Hög kvalitet”

“Stabil montering, bra utseende”

“Kan inte rekommendera dem tillräckligt mycket”

👍 8   👎 1

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Ang Chong Huai Joey - 5 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Hög kvalitet

barry dingley - 7 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Stabil montering, bra utseende
  • Problem med ljudet från telefonen till stereon
  • Svårt att få kontakt med kundtjänst

Chris Lamb - 13 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Kan inte rekommendera dem tillräckligt mycket