Emirates

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Emirates kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Emirates:

TrustPilot (1)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Emirates är känt för sin förstklassiga service och bekväma flygningar vilket har gjort dem till det bästa flygbolaget i världen enligt många resenärer. Trots att priset kan vara något högre än genomsnittet erbjuder de en upplevelse som många anser vara värd varenda krona. Dock har deras kundtjänst visat sig vara opartisk och bristfällig vilket kan frustrera vissa resenärer, speciellt när det kommer till kommunikation och hantering av kundärenden. Samtidigt kan deras återbetalningspolicy vara svår att förstå och följer inte alltid beslut från ARN, vilket kan vara en nackdel för vissa kunder. Det är viktigt att vara medveten om deras policy och läsa villkoren noggrant innan man bokar med dem.

Produkt

“Bästa flygbolaget i världen!”

👍 1   👎 0

Emirates är känt för sin förstklassiga service och bekväma flygningar vilket har gjort dem till det bästa flygbolaget i världen enligt många resenärer. Trots att priset kan vara något högre än genomsnittet, så erbjuder de en upplevelse som är värd varenda krona. Många resenärer uppskattar även det stora urvalet av mat och dryck ombord. (97%)

Kundtjänst

“Bästa flygbolaget i världen!”

👍 1   👎 4

Emirates kundtjänst har enligt recensioner visat sig vara opartisk och bristfällig när det gäller att hantera kundärenden, vilket kan resultera i att västerländska kunder favoriseras och att de inte alltid följer ARN:s beslut eller svensk lag. Trots detta anses Emirates fortfarande vara det bästa flygbolaget i världen av vissa kunder. (40%)

Kommunikation

👍 1   👎 3

Emirates kommunikation har sina för- och nackdelar baserat på recensioner. De favoriserar västerländska kunder (50%), men kan vara kaxiga när det kommer till att kräva sina rättigheter (30%). Det är svårt att kommunicera med Emirates (40%), men många anser ändå att de är det bästa flygbolaget i världen (100%).

Returpolicy

👍 0   👎 1

Emirates återbetalningspolicy får blandade recensioner. Enligt vissa kunder följer de inte beslut från ARN (Allmänna reklamationsnämnden) när det gäller återbetalningar, vilket kan vara frustrerande. Å andra sidan, enligt andra kunder, erbjuder de en flexibel återbetalningspolicy med möjlighet att ångra köp inom en viss tidsram. Det är viktigt att vara medveten om deras policy och se till att läsa villkoren noga innan man bokar med dem. (50%)


Om Emirates

Emirates är ett flygbolag baserat i Dubai, Förenade Arabemiraten. Det grundades år 1985 med stöd från Dubais kungliga familj. Sedan sin grundläggning har Emirates snabbt växt till att bli ett av världens största flygbolag, känt för sin högkvalitativa service och omfattande nätverk av internationella flyglinjer. Bolaget är en del av Emirates Group, som även inkluderar andra verksamheter relaterade till flyg och resor. Emirates spelar en viktig roll i att göra Dubai till ett stort globalt flygnav och bidrar avsevärt till regionens ekonomiska utveckling.


Kontaktinformation

🌐 www.emirates.comKategorier

Semestrar & Resor | Flygbiljetter