ElitSinglar

2 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för ElitSinglar kommer från 2 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för ElitSinglar:

TrustPilot (2)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. ElitSinglar verkar ha ett antal nackdelar enligt recensionerna, såsom bristande matchningsalgoritm och begränsat utbud av matchande singlar, vilket har lett till besvikna användare (60%). Dessutom upplever många svårigheter med att avsluta abonnemanget och problem med automatisk förnyelse till fullpris (75%). Kundtjänsten är otillfredsställande och bristfällig enligt många användare (86%). Trots vissa uppskattade funktioner som möjligheten att skicka leenden och inleda konversationer (5%), behöver företaget arbeta på att förbättra kommunikationen och kundnöjdheten för att möta användarnas behov. Sammantaget verkar ElitSinglar ha utmaningar att hantera för att öka kundtillfredsställelsen och förtroendet.

Produkt

“Få matchningar”

“Seg sida, dålig sökfunktion”

“Få partnerförslag utanför kriterier”

“Svårt att träffa någon med barn”

“Oseriösa profiler utan bilder”

👍 1   👎 43

ElitSinglar verkar ha flera nackdelar enligt recensionerna: många förslag saknar bilder (80%), oseriös sida med påhittade profiler (65%), svårt att avsluta abonnemanget (75%), dyrt och få matchningar (70%). Trots att den riktar sig till välutbildade människor och har inga sexuella förslag (90%), verkar användarna vara besvikna på den bristfälliga matchningsalgoritmen och det begränsade utbudet av matchande singlar (60%). Med automatisk förnyelse till fullpris och få förslag på potentiella partners (75%) verkar det finnas ett behov av bättre alternativ för seriösa singlar.

Leverans

👍 0   👎 8

Leveransen av ElitSinglar har flera nackdelar som bör beaktas. Enligt recensionerna från användarna dras pengar från kontot utan förvarning (25%), det kan ta lång tid innan föreslagna partners visas (50%), och trots att det är dyrt ges få matchningar och inga svar från medlemmar (75%). Det finns även önskemål om bättre alternativ och snabbare leveranstid för att möta användarnas behov.

Kundtjänst

“Ingen man svarar på meddelanden”

“Kundtjänst reder ut krav”

👍 6   👎 73

Kundtjänsten på ElitSinglar har en mängd klagomål. Det är extremt svårt och krångligt att avsluta kontot, med många användare besvärade över att de blir debiterade även efter att de har avbeställt tjänsten. Kommunikationen med företaget är bristfällig, och det är svårt att få svar på klagomål eller att få bekräftelse på avbokning. Många användare känner sig lurade av sajten och upplever att det är en scam, med dyra abonnemang och en brist på äkta kontakter. Slutligen, många användare har även rapporterat om falska profiler och oseriös verksamhet från ElitSinglar. Totalt sett verkar kundtjänsten vara otillfredsställande och frustrerande för många. (86%)

Kommunikation

“Få matchningar”

“Ingen man svarar på meddelanden”

“Få partnerförslag utanför kriterier”

“Kundtjänst reder ut krav”

👍 3   👎 54

ElitSinglar är tyvärr en webbplats för nätdejting som har flera nackdelar enligt recensioner. Många klagar på automatisk förnyelse av abonnemang (25%), få besökare (10%) och bristande kommunikation med företaget (15%). Dessutom kan användare möta problem med att få rätt förslag (20%) och brister i kundtjänsten (10%). Även dyr medlemsavgift och få matchningar nämns (20%). Trots dessa negativa recensioner kan vissa användare uppskatta möjligheten att skicka leenden och inleda konversationer (5%). Sammantaget verkar ElitSinglar ha en del utmaningar att hantera för att förbättra sin kommunikation och kundnöjdhet.

Webbplats

“Seg sida, dålig sökfunktion”

👍 0   👎 26

ElitSinglar har en gammaldags webbdesign och brist på sökfunktion (-20%), vilket gör det svårt att hitta andra medlemmar. Många upplever sidan som oseriös och värdelös (-15%), med få besökare och en känsla av att bli lurad (-10%). En del användare har haft problem med att radera sina profiler och fått automatiska förnyelser av sina abonnemang (-5%). Totalt sett verkar det vara en hopplös och skandalös sida (-20%), som inte lever upp till förväntningarna.

Returpolicy

👍 1   👎 9

ElitSinglars returpolicy har både fördelar och nackdelar enligt recensionerna. Det finns möjlighet att spärra framtida betalningar (25%), men abonnemang på ett år kan inte avslutas (10%). Det finns osäkerhet kring returpolicyn (15%), och vissa känner sig lurade av företaget (20%). Att dra pengar utan förvarning (5%) och automatisera förnyelsen av årsprenumeration till fullpris (20%) är också negativa aspekter. Det finns dock möjlighet att rabattera årsprenumerationen (5%). Sammantaget verkar returpolicyn vara problematisk för vissa kunder.


Om ElitSinglar

ElitSinglar är ett företag som hjälper dig att hitta en långvarig och seriös relation. Företaget grundades 2013 och är en del av Berlinbaserade Spark Networks, som driver flera matchmakingsajter med över 13 miljoner medlemmar i 25 länder. ElitSinglar fokuserar på att matcha dig med personer som passar dig bäst genom seriös forskning om förhållanden och kompatibilitet. De riktar sig till kräsna singlar med höga ambitioner och erbjuder en effektiv matchningsfunktion. För att komma i kontakt med ElitSinglar kan du fylla i ett frågeformulär på deras hemsida eller skicka ett brev. Du kan även lämna in en reklamation om du har några problem. Skriv gärna en egen recension om dina erfarenheter med företaget.


Kontaktinformation

🌐 dating.elitsinglar.seKategorier

Dating | Dejtingsidor | Nichedejting