Elfsight

12 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 6.2 för Elfsight kommer från 12 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Elfsight:

TrustPilot (12)

Erfarenheter med Leverans Leverans

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Elfsights leveranser har fått kritik för att vara felaktiga, vilket kan leda till onödiga problem för kunderna. Dessutom verkar det finnas en fråga kring krav på uppgradering även efter borttagande av widgeten. Det är viktigt att vara medveten om dessa potentiella problem då de kan påverka kundens upplevelse negativt. (50%)

“Felaktig leverans av produkten”

“Widget inte tillåten av Trustpilot, kan resultera i inkomstförlust om den inte tas bort”

👍 0   👎 2

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Robert and Marlene Friel - 5 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Ingen kundservice
  • Oklar prissättning
  • Felaktig leverans av produkten
  • Problem med webbplatsens funktioner

Adam Boone - 24 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Widget inte tillåten av Trustpilot, kan resultera i inkomstförlust om den inte tas bort