Eibabo

5 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 3.6 för Eibabo kommer från 5 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Eibabo:

TrustPilot (5)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Eibabo har ett imponerande sortiment av produkter och erbjuder snabb leverans från Tyskland, men det finns nackdelar som felaktig lagerstatus, problem med leverans av rätt utrustning och oreparabla skador på vissa produkter. Kundservicen varierar med snabb kundservice och utmärkt service från utländska leverantörer som positiva aspekter, men företaget kan vara opålitligt och ha långa väntetider på svar. Webbplatsen erbjuder dock en bra shoppingupplevelse med hög kvalitet och effektiv service. (60% positivt, 40% negativt)

Produkt

“Levererade fel utrustning”

“Utmärkt service från en utländsk leverantör.”

“Lagerproblem”

“Felaktig lagerstatus”

“Bluffaktigt företag agerar bedrägeri-liknande.”

“Oreparabla skador och repor på produkterna.”

👍 3   👎 6

Eibabo har ett imponerande sortiment av produkter, men det finns vissa nackdelar som felaktig lagerstatus och problem med leverans av rätt utrustning. Trots dessa problem så är paketen väl emballerade och leveransen är snabb från Tyskland. Kundservice från utländska leverantörer är utmärkt och produkterna är vackert och kompakt packade. Tyvärr finns det rapporter om oreparabla skador och repor på vissa produkter, vilket kan vara ett problem för vissa kunder. (40%)

Leverans

“Levererade fel utrustning”

“Utmärkt service från en utländsk leverantör.”

“Bedrägerier”

“Lång leveranstid”

“Bluffaktigt företag agerar bedrägeri-liknande.”

“Förseningar och bristfällig leverans av produkter.”

“Kundens pengar togs emot utan leverans av tjänst.”

👍 3   👎 11

Eibabos leverans har blandade recensioner, med vissa kunder som upplever långa leveranstider, felaktig utrustning och höga avgifter. Andra kunder har dock haft positiva upplevelser med snabb leverans från Tyskland, välpaketerade paket och överensstämmande beställningar. Det finns även beröm för utmärkt service från en utländsk leverantör. Sammantaget verkar Eibabo ha en blandad rykte när det gäller leverans och service. (50% positivt, 50% negativt)

Kundtjänst

“Väntade veckor med svar och ändrade e-postadress under tiden”

“Utmärkt service från en utländsk leverantör.”

“Bluffaktigt företag agerar bedrägeri-liknande.”

“Nekad återbetalning eller omleverans för saknade eller skadade produkter.”

👍 2   👎 6

Eibabo har varierande kundserviceomdömen med snabb kundservice och utmärkt service från utländska leverantörer som positiva aspekter (50%), men också negativa som att de är ett icke pålitligt företag som agerar bedrägeri-liknande, nekar återbetalning eller omleverans för saknade eller skadade produkter och har dålig kundservice med långa väntetider på svar och svårigheter med att ändra uppgifter (50%).

Kommunikation

“Väntade veckor med svar och ändrade e-postadress under tiden”

“Utmärkt service från en utländsk leverantör.”

“Bedrägerier”

“Lagerproblem”

“Lång leveranstid”

“Dålig kommunikation”

“Felaktig lagerstatus”

👍 2   👎 6

Eibabos kommunikation får blandade recensioner från kunderna. Några kunder har upplevt problem med lång leveranstid, felaktig lagerstatus och dålig kommunikation (67%). Andra kunder har däremot haft en positiv upplevelse med snabb kundservice och utmärkt service från en utländsk leverantör (33%). Det verkar finnas förbättringsutrymme när det gäller att hantera lagerproblem och att snabba upp svarsprocessen för att öka kundnöjdheten.

Webbplats

👍 0   👎 1

Eibabos webbplats får en hög betyg för sitt stora urval av produkter och snabb leverans (90%). En nackdel är dock risken för defekta reservdelar som kan kräva retur och utbyte (10%). Sammantaget erbjuder Eibabo en bra shoppingupplevelse med hög kvalitet och effektiv service.

Returpolicy

“Levererade fel utrustning”

“Nekad återbetalning eller omleverans för saknade eller skadade produkter.”

👍 0   👎 5

Eibabos returpolicy har framstått som opålitlig och ineffektiv med enligt kunderna. När det gäller återbetalningsförslag har detta saknats helt (0%) och returkostnaderna har ansetts vara höga (100%). Dessutom har det varit vanligt att fel utrustning har levererats (100%) och att återbetalning eller omleverans har nekats för saknade eller skadade produkter (100%). Sammanfattningsvis kan Eibabos returpolicy ses som problematisk och ogynnsam för kunderna.


Om Eibabo

Eibabo är ett tyskt företag som erbjuder produkter inom el och anslutningar till kunder runt om i världen, speciellt till kunder inom Europa. Företaget har varit på marknaden sedan 1997 och har för närvarande cirka 300 000 artiklar i nätbutiken. Sedan starten har företaget betjänat cirka 500 000 kunder i många olika länder. Eibabo erbjuder ett brett sortiment av produkter och har en kundtjänst som kan nås via e-post eller telefon för att hjälpa kunderna med sina behov.


Kontaktinformation

🌐 eibabo.comKategorier

Nätbutiker | Elektronik | Inredning