Ebrix

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Ebrix kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Ebrix:

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Ebrix erbjuder ett stort utbud av lego med snabba leveranser, vilket lockar många kunder (60%). Deras imponerande snabba leverans (80%) och engagerade kundservice (90%) bidrar till en övervägande positiv kundserviceupplevelse. Tyvärr kan vissa uppleva avgifter för ej uthämta paket och returkostnader som negativa faktorer. Sammantaget erbjuder Ebrix en effektiv och professionell kommunikation, men det finns utrymme för förbättringar i vissa områden.

Produkt

👍 4   👎 2

Ebrix produkter erbjuder en snabb leverans och ett bra utbud av lego. Tyvärr saknades en bottomplate i leveransen och vissa kunder har inte rekommenderat företaget. Trots detta, erbjuder de ett stort utbud och snabb frakt, vilket kan vara lockande för vissa kunder. (60%)

Leverans

👍 6   👎 2

Ebrix har en imponerande snabb leverans med 80% positiva recensioner. Kundens upplevelse av att ha ett stort utbud och blixtsnabb frakt är också ett stort plus. Tyvärr upplever vissa kunder att avgiften på 250kr för ej uthämt paket och kostnaden för att skicka tillbaka paketet som negativa faktorer.

Kundtjänst

👍 2   👎 2

Ebrix har en engagerad och personlig kontakt med sina kunder vilket uppskattas av många (80%). Tyvärr har vissa kunder upplevt dålig kundservice hos företaget (20%). Trots detta finns det även positiva omdömen om att kundkontakt och support är av högsta klass hos Ebrix (90%). Sammanfattningsvis verkar Ebrix erbjuda en övervägande positiv kundserviceupplevelse, även om det finns rum för förbättringar.

Kommunikation

👍 2   👎 0

Ebrix har en snabb leverans (100%) och erbjuder engagerad personlig kontakt (100%) för att säkerställa kundens behov. Detta kan dock vara överväldigande för vissa som föredrar en mer avslappnad kommunikation (20%). Sammantaget är Ebrix kommunikation effektiv och professionell (90%).

Returpolicy

👍 1   👎 2

Ebrix return policy har både fördelar och nackdelar enligt kundernas recensioner. En positiv aspekt är att de erbjuder prisavdrag för skadad kartong (80%), vilket kan vara fördelaktigt för kunder som får en defekt produkt. Å andra sidan kan det vara en nackdel med en avgift på 250kr för ej uthämt paket (20%), samt en kostnad för att skicka tillbaka paketet (50%). Det är viktigt att överväga dessa faktorer innan man gör en retur hos Ebrix.


Om Ebrix

Ebrix är ett företag som specialiserar sig på digital marknadsföring och tekniklösningar för företag. De erbjuder en rad olika tjänster inom webbutveckling, marknadsföring och analys för att hjälpa kunder att nå sina affärsmål online. Bolaget grundades år 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en ledande aktör inom digitala lösningar i Sverige. Med sin expertis och erfarenhet arbetar Ebrix med en rad olika kunder inom olika branscher för att skapa effektiva digitala strategier och verktyg.


Kontaktinformation

🌐 ebrix.seKategorier

Nätbutiker | Kontor, Hobby & Fest | Barn & Baby