dpj

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för dpj kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för dpj:

Trustpilot

Erfarenheter med Leverans Leverans

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. DPJ har en snabb leverans (80%) och ett bra kundbemötande (70%), men det kan vara förvirrande med höga fraktkostnader (40-60%) och lång monteringstid (60-80%). En del kunder har också fått fel vara (20-40%) eller saknat fästen till avdelare (20-40%). Det kan även upplevas att leveranstiden är lång (20-40%) och att produkterna skickas från Kina (20-40%), vilket kan leda till otydlig kommunikation (20-40%). Trots detta har DPJ bra kvalitet (80%) och snabb leverans (80%).

👍 74   👎 45

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.