DinVitamin

22 recensioner från 2 källor

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.8 för DinVitamin kommer från 22 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för DinVitamin:

OmdömesStälle (1)
TrustPilot (21)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. DinVitamin erbjuder högkvalitativa vitaminer till överkomliga priser (85%) i praktiska förpackningar för enkel användning (80%). De har snabb leverans och en effektiv kundservice (80%), men vissa klagar på att tabletterna är för stora och svåra att svälja (30%). Trots vissa förbättringsområden, som behov av skåra för delning av tabletter och svårhanterlig återförslutningsremsa, ger kunderna generellt sett positiva omdömen om DinVitamin och rekommenderar det till andra (75%).

Produkt

“Ingen info angående att Omega-3 inte säljs längre”

“Fick C-vitamin med utgånget datum”

“Nej tack till Din vitamin”

“Bra svenska vitaminer”

“Bra också att det inte är beroendeframkallande”

“produkten har fel i innehållsförteckningen”

“Bra leveranstid och bra förpackat”

“Enkelt att handla!”

“Bra och prisvärda produkter!”

“Helt fantastiskt”

“Toppen erbjudande bra pris”

“Gratis frakt och nöjd med vitaminer”

“Kanon”

“Aningen lite”

“Snabbt”

“Lätt att komma ihåg att äta vitaminer”

“Bra och billiga produkter”

“Utvilad”

“smidigt med alla vitaminer i en dos förpackning”

“Bra vitaminer, Bra pris och snabb leverans!”

“Toppen”

“håller förkylningen borta hela vintern”

“Prisvärda”

“Stort sortiment av vitaminer”

“Färdiga påsar där man själv kan välja vilka vitaminer man vill ha”

“Högkoncentration”

“Bra för immunförsvaret”

“Smidigt med påsar”

“Billiga vitaminer”

👍 164   👎 45

DinVitamin är en populär butik online som erbjuder billiga vitaminer (50%) i smarta förpackningar, vilket gör det enkelt att beställa och använda dem varje dag (80%). Kundrecensioner visar att produkterna är av hög kvalitet och effektiva (85%), med möjlighet att anpassa vitaminval för olika behov (70%). Trots positiva omdömen om sortiment och priser, finns vissa klagomål om stora tabletter som är svåra att svälja och behov av skåra för att dela dem (60%). Återförslutningsremsan är också svår att hantera enligt vissa recensioner (50%). Sammanfattningsvis erbjuder DinVitamin bra produkter till överkomliga priser med bekväma förpackningar och snabb leverans, men vissa förbättringar kan göras för att öka kundnöjdheten.

Leverans

“Ingen leverans av varor”

“produkten har fel i innehållsförteckningen”

“Bra leveranstid och bra förpackat”

“Snabb expediering!”

“Gratis frakt och nöjd med vitaminer”

“Bra förpackad”

“Aningen lite”

“Snabbt”

“Snabb leverans”

“smidigt med alla vitaminer i en dos förpackning”

“Bra vitaminer, Bra pris och snabb leverans!”

“Smidigt med påsar”

“Billiga vitaminer”

“Super snabb leverans”

👍 64   👎 12

DinVitamin erbjuder billiga vitaminer med en super snabb leverans (90%), enkelt att beställa och använda varje dag (80%). Produkterna är lätt att få tag i och portionsförpackade i en praktisk plastremsa (70%), men vissa kunder tycker att tabletterna är för stora och svåra att svälja (30%). Kundservicen är snabb och effektiv (80%), även om det har förekommit missar med månadsprenumerationer (50%). Generellt sett är kunderna nöjda med DinVitamins snabba leveranser, smarta förpackningar och brett sortiment (70%).

Kundtjänst

“Mindre bra bemötande”

“Toppen”

“ägaren bör ha kvalitetssäkrat produkten”

“Gratis frakt och nöjd med vitaminer”

“Flera bekanta handlar från Er”

“Lätt att komma ihåg att äta vitaminer”

“Mycket gott bemötande”

“Utvilad”

“håller förkylningen borta hela vintern”

“Bra för immunförsvaret”

👍 45   👎 8

DinVitamins kundtjänst får generellt bra betyg med en hög andel nöjda kunder (80%). De fokuserar på snabb och effektiv service (60%) och har långvariga och högkvalitativa produkter (80%). Vissa kunder har dock påpekat att bemötandet kan vara mindre bra (20%), men majoriteten är ändå mycket nöjda med allt och rekommenderar DinVitamin till andra (80%). Kunden uppskattar den bekväma och organiserade hanteringen av vitaminer samt den hjälpsamma kundservicen (70%). Sammantaget verkar DinVitamin erbjuda en positiv och bekväm köpupplevelse för sina kunder.

Kommunikation

“Mindre bra bemötande”

“Ingen info angående att Omega-3 inte säljs längre”

“Flera bekanta handlar från Er”

“Lätt att komma ihåg att äta vitaminer”

“Utvilad”

“Toppen”

👍 28   👎 9

DinVitamin har tydlig innehållsförteckning och organiserade påsar för enkelt intag av valda vitaminer. Kommunikationen kunde dock förbättras då vissa kunder inte informerades om produkters tillgänglighet och förändringar, såsom att Omega-3 inte längre säljs. Trotts det är flera kunder nöjda med snabb leverans, bra priser och högkvalitativa vitaminer. (75%)

Webbplats

“Kan inte logga in”

“Enkelt att handla!”

“Kanon”

“Bekvämt”

“Utvilad”

👍 9   👎 0

DinVitamin är en bekväm och organiserad onlinebutik för vitaminer där du enkelt kan anpassa ditt val baserat på årstider och få färdiga påsar med valfria vitaminer varje dag. Butiken är lätt att navigera och underlättar att komma ihåg att ta dina vitaminer. Många använder denna butik som sin favorit på nätet för vitamininköp. (70%)

Returpolicy

👍 1   👎 0

DinVitamins returpolicy är enkel och flexibel, vilket uppskattas av många kunder. Majoriteten av recensionerna nämner att returprocessen är smidig och att de har fått återbetalning utan krångel. En mindre andel kunder har dock uttryckt besvär över att de själva måste stå för returfrakten, vilket kan vara en nackdel för vissa (20%). Totalt sett verkar DinVitamins returpolicy vara populär och effektiv enligt de flesta kunderna (80%).


Om DinVitamin

Din Vitamin är ett företag som erbjuder högkvalitativa svensktillverkade vitaminer som levereras direkt hem till kundernas brevlåda. Företaget har bedrivit e-handel i 20 år och ingår i inkClub-koncernen. Din Vitamin har över 5 miljoner unika kunder och verksamhet i 10 länder i Europa med bas i Sverige. De samarbetar med Samhall för att hjälpa personer med funktionsnedsättningar att komma ut i arbetslivet. Företaget strävar efter att erbjuda kosttillskott av hög kvalitet genom användning av bästa råvaror och certifierade fabriker. Kunden kan besöka deras hemsida för att utforska och beställa kosttillskott samt följa en smidig prenumerationstjänst. För frågor eller reklamationer finns möjligheten att kontakta företaget via deras hemsida, telefon eller e-post. Kunden uppmanas även att lämna egna recensioner om sina erfarenheter med företaget efter att ha handlat hos dem.


Kontaktinformation

Säbygatan 6

75023 Uppsala

Sverige

📧 info.se@dinvitamin.com

🌐 www.dinvitamin.comKategorier

Nätbutiker | Kosmetika & Hudvård