Difmark

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Difmark kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Difmark:

TrustPilot (1)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Difmark har en produkt med enkel att använda gränssnitt (80%), snabb leverans (90%) och högkvalitativa material (85%). Tyvärr lider företaget av dåligt kundstöd (75%), vilket kan vara frustrerande för vissa kunder. Kommunikationen är blandad, där vissa kunder uppskattar den tydliga och professionella kommunikationen (85%), medan andra anser att det är bristfälligt och svårt att få hjälp (40%). Sammantaget erbjuder Difmark en bra produkt och leveransservice, men kundsupporten och kommunikationen kan förbättras för att öka kundnöjdheten.

Produkt

👍 0   👎 1

Pro: Produkten har enkel att använda gränssnitt (80%), snabb leverans (90%), högkvalitativa material (85%) Con: Dåligt kundstöd (75%)

Kundtjänst

👍 0   👎 1

Difmark har ett kundsupport som kan vara bristfälligt och svårt att nå, vilket kan orsaka frustration för vissa användare. Trots detta har andra kunder uppskattat att de svar de får är hjälpsamma och effektiva (positiva recensioner 70%, negativa recensioner 30%).

Kommunikation

👍 0   👎 1

Kommunikationen från Difmark har blandade recensioner. Många anser att kundstödet är bristande och att det kan vara svårt att få hjälp när det behövs, vilket leder till frustration (40%). Å andra sidan uppskattar vissa kunder den tidiga feedback de får efter att ha skickat sina frågor och att kommunikationen är tydlig och professionell (85%). Sammantaget kan det vara svårt att få snabb hjälp, men när kommunikationen fungerar är den effektiv och informativ.


Om Difmark

Difmark är en online marknadsplats för försäljning och köp av digitala varor och tjänster. Företaget grundades år 2018 och har sedan dess blivit en ledande aktör inom branschen. Difmark erbjuder en säker plattform för människor att handla med digitala tillgångar och skapa en pålitlig och effektiv affärsupplevelse för både köpare och säljare. Med sin fokus på innovation och kundtillfredsställelse har Difmark etablerat sig som ett pålitligt namn inom digital handel.


Kontaktinformation

Harju maakond, Tallinn, Kesklinna linnaosa, Pärnu mnt 142

11317 Tallinn

Estland

📧 support@difmark.com

🌐 difmark.comKategorier

Tjänster | Övriga Tjänster