Lepigen

Alla recensioner

Lepigen

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo iHerb
iHerb
1 recensioner

Om iHerb Företaget grundades och lanserades år 1996 och har idag ett flertal olika distributions center runt om i USA och Asien. P&arin...

Logo DinVitamin
DinVitamin
1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Topformula
Topformula
1 recensioner

Kosttillskott kan vara väldigt bra att ta, i synnerhet i form av olika vitaminer. Vi som bor här uppe i Norden får sällan till...

Logo Zone Diet
Zone Diet
0 recensioner

Där ute finns det många olika dieter som man kan prova på. Det finns många olika orsaker till varför man kanske vill pr...

Lepigen

Att leva ett hälsosamt liv med träning, motion och olika slags kosttillskott är något som många redan gör, och många försöker även göra det. Kosttillskott och vitaminer är något som är väldigt bra att få in i vardagen, eftersom vi som bor här i Norden inte alls får så mycket D-vitamin som vi egentligen skulle behöva. Det är även bra att at olika sorters kosttillskott om man tex tränar eller om man har brist på någon vitamin eller mineral. Det finns många butiker både fysiska och även nätbutiker som säljer kosttillskott. Vissa föredrar att gå till en fysisk affär och fråga om hjälp när det kommer till dessa saker, medans andra föredrar att sitta hemma och forska om olika produkter och prylar och sedan beställa hem dem. Lepigen är ett företag som erbjuder kosttillskott, främst för att få ner i vikt till sina kunder.  

Om du har frågor som tex: Hur fungerar leveranserna hos Lepigen? Hur ska man göra om man är i behovet att returnera någon produkt man köpt från företaget? Jag bor inte i Sverige, kan jag ändå handla hos företaget? Om du har dessa frågor kan det vara bra att läsa andra personers recensioner, som de har skrivit efter att de har handlat hos Lepigen. 

Historien bakom företaget Lepigen
Lepigen grundades och lanserades under 2002 och är i dagsläget en av nordens ledande nätbutiker då det kommer till kosttillskott. Företaget försöker hela tiden att utöka sitt sortiment med nya produkter men de arbetar främst med att framställa produkter inom viktminskning. Företaget levererar sina produkter över hela Norden och de planerar på att expandera till resten av Europa. Företaget har hittills haft mer än 300 000 nöjda kunder. 

Vad erbjuder Lepigen sina kunder?
Företaget Lepigen erbjuder sina kunder fyra stycken olika produkter som ska hjälpa till då man vill gå ner i vikt. När man gör en beställning via hemsidan så kommer den vanliga leveranstiden att vara mellan 3 till 5 dagar om produkten du beställt finns i lager. Om man gör en beställning på hemsidan som överstiger 1 000 kr så kommer man inte att behöva betala någon fraktkostnad, annars kommer det att tillkomma en fraktkostnad på 49 kr. Skulle man vilja returnera någon produkt som man har beställt så får man själv betala för returkostnaden

Hur kan man nå kundtjänsten hos Lepigen?
Är det så att man har några frågor eller funderingar så kan man komma i kontakt med företagets kundtjänst genom att skicka e-post till dem. Men innan man kontaktar företaget kan man alltid börja med att gå in på deras hemsida för att sedan läsa igenom all information och alla villkor som finns där, chansen är stor att man redan då kommer att hitta svaret på sin fråga. Skulle man ha köpt någon produkt från företaget som kanske är söndrig eller annars defekt på något sätt så kan man reklamera den produkten genom att börja med att kontakta Lepigen för att sedan gå vidare med ärendet. 

Har du handlat hos Lepigen? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget. 


Ett av de fyra kosttillskotten som Lepigen erbjuder.