eVitamins

Alla recensioner

eVitamins

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Werlabs

Werlabs

1 recensioner

Hur många personer vet egentligen hur kroppen mår? Visst känner man om man har tandvärk eller ont i nacken efter en fotbollsm...

Logo iHerb

iHerb

1 recensioner

Om iHerb Företaget grundades och lanserades år 1996 och har idag ett flertal olika distributions center runt om i USA och Asien. P&arin...

Logo DinVitamin

DinVitamin

1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo MaxiFlex

MaxiFlex

0 recensioner

Att leva ett hälsosamt liv med träning, motion och olika slags kosttillskott är något som många redan gör, och m&ar...

eVitamins

Vitaminer och tillskott, vart ska man börja när det kommer till det ämnet? Ska man ta olika typer av tillskott bara för att vänner och bekanta gör det, eller är det egentligen helt onödigt och kan till och med göra mer skada? Det kan vara riktigt bra att ta tillskott, så länge men tar tillskott av något man behöver. Först bör man ta reda om man har brist på något och borde ta tillskott, och efter det ska man hitta en nätbutik som är både pålitlig och säljer produkter av bra kvalitet. För att hitta de bästa butikerna är ute lönar det sig att läsa recensioner, vilket man passligt nog kan göra här på OmdömesStälle

eVitamins är ett företag som säljer vitaminer och mineraler men även andra hälsoprodukter via nätet. Här hos oss kan du läsa recensioner om dem och många andra företag. 

Om eVitamins
Företaget grundades och lanserades på marknaden eftersom de ville erbjuda kunder där ute kvalitativa tillskott och produkter som inte kostar hela skjortan. Företaget försöker hålla sina priser låga eftersom de vill att så många som möjligt ska kunna handla hos dem, utan att behöva spendera hela månadslönen. För tillfället finns det cirka 16 600 produkter i sortimentet hos eVitamins och alla produkter finns i en 100% klimatkontrollerad byggnad där de hela tiden håller koll på fräschheten samt utgångsdatum. 

eViatmins har tagit fram ett belöningssystem där man kan både samla in poäng men även dela med sig av länkar till vänner och bekanta för att tjäna pengar då de gör en beställning. 

Det som eVitamins erbjuder
Vitaminer och tillskott, bad och skönhet, barn och baby, sport och fitness är exempel på olika produkter som finns inne på sajten. Det finns även en sökfunktion där det är möjligt att söka bland alla produkter i hela sortimentet. Företaget har sitt säte i USA vilket betyder att alla deras produkter skickas därifrån,men det betyder inte att kunder utanför USA inte kan göra beställningar. Fraktkostnaderna och tiderna är något som kommer att variera beroende på vart kunden befinner sig, den slutgiltiga kostnaden kan ses innan beställningen genomförs samt att kunden kan spåra paketet medans det är på väg. Då en kund gör en beställning har hen möjligheten att betala för sitt inköp med kort, via internetbanken eller PayPal. Eftersom produkterna skickas från USA kan det vara så att paketet hamnar i tullen, det är något som ingen kan rå för och kunden får helt enkelt vänta och se. eVitamins har en kundtjänst som är kontaktbar via e-post eller på telefon under vanliga arbetstider (Amerikanska arbetstider). 

Åsikter, tankar och erfarenheter av eVitamins
Har du något som du skulle vilja berätta för oss här på OmdömesStälle om eVitamins? Om du har det, kan du skriva en recension som du lämnar hos oss? Berätta om produkterna verkligen är förmånliga, om du tror att du kommer att handla hos dem igen och om du skulle velat ändra på något angående din shoppingupplevelse


Info om vitaminer, tillskott och antioxidanter.