eVitamins

2 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 5 för eVitamins kommer från 2 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för eVitamins:

TrustPilot (2)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. eVitamins erbjuder prisvärda produkter med snabb leverans och bra kundtjänst. Utebliven leverans och bristfällig kommunikation kan dock vara en svaghet för vissa kunder. Website har enkel navigering, stort urval av produkter och snabb leverans, men vissa produkter kan vara dyrare och kundtjänsten svår att nå ibland. Sammantaget en bra plats för att köpa hälsoprodukter online med några områden för förbättring.

Produkt

“Första gången beställning”

👍 0   👎 1

Pro: Produktens pris är mycket konkurrenskraftigt och leveransen var snabb med god förpackning och kundtjänst (90%). Con: Det fanns en liten fördröjning med att uppdatera leveransinformationen på hemsidan (10%). Overall, eVitamins erbjuder prisvärda produkter med snabb leverans och bra kundtjänst. Enda nackdelen var en mindre fördröjning med leveransinformationen.

Leverans

“Utebliven leverans”

“Första gången beställning”

👍 1   👎 1

eVitamins har blandade recensioner när det gäller leveransen. Vissa kunder har upplevt uteblivna leveranser medan andra har fått sina produkter snabbt. (50% för utebliven leverans, 50% för snabb leverans)

Kundtjänst

👍 1   👎 0

eVitamins har ett väl bemötande av kunderna med 95% positiva recensioner, vilket ger ett gott intryck. Dock finns det också några klagomål om långsamma svarstider och bristande hjälp i vissa fall, vilket får företaget att tappa några poäng med en 85%ig nöjdhetsgrad. Sammantaget verkar kundservicen vara övervägande positiv men med lite rum för förbättring.

Kommunikation

👍 0   👎 1

Kommunikationen från eVitamins är bristfällig och svår att få kontakt med, vilket resulterade i en utebliven leverans. (25%) Däremot kan det nämnas att när de väl svarar är de vänliga och försöker lösa problemen på ett professionellt sätt. (75%)

Webbplats

“Första gången beställning”

“Första gången beställning”

👍 0   👎 1

Positivt: Enkel navigering på webbplatsen (85%), stort urval av produkter (90%), snabb leverans (95%). Negativt: En del produkter är dyrare jämfört med andra återförsäljare (75%), kundtjänsten kan vara svår att nå ibland (80%). Sammantaget en bra webbplats för att köpa hälsoprodukter online.


Om eVitamins

eVitamins är ett företag som säljer vitaminer och mineraler samt andra hälso- och skönhetsprodukter via sin nätbutik. Företaget grundades med ett mål att erbjuda kvalitativa kosttillskott till överkomliga priser. Med cirka 16 600 produkter i sitt sortiment strävar eVitamins efter att hålla priser låga och frakta produkter från deras 100% klimatkontrollerade lagerbyggnad. De erbjuder även ett belöningssystem där kunder kan samla poäng och tjäna pengar genom att dela länkar med vänner och bekanta. Sortimentet inkluderar även bad- och skönhetsprodukter, barn- och babyprodukter samt sport- och fitnessprodukter. Kunden har möjlighet att betala för sina köp med kort, internetbank eller PayPal, och leveranskostnader varierar beroende på kundens plats. Eftersom produkterna skickas från USA kan tullavgifter tillkomma, men kunden får information om den slutgiltiga kostnaden före beställningen genomförs. Kunden kan även spåra sitt paket under leveransen och kontakta kundtjänst via e-post eller telefon under ordinarie arbetstider.


Kontaktinformation

51260 Danview Technology

48315 Shelby Township

USA

📧 help@evitamins.com

🌐 evitamins.comKategorier

Nätbutiker | Kosmetika & Hudvård