Diamond Smile

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Diamond Smile kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Diamond Smile:

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Diamond Smile är ett företag som erbjuder högkvalitativa samt effektiva produkter designade av erfarna tandläkare (100%). Deras kundtjänst anses vara professionell och skicklig med en 95% framgångsgrad vid hantering av problem och en nöjdhetsgrad på 90% vad gäller kommunikation. Även om vissa klagar på försenade svarstider så har Diamond Smile ändå en övergripande nöjdhetsgrad på 90%. Företaget har tydlig kommunikation och expertis och deras användarvänliga hemsida har en nöjdhetsgrad på 85%, även om vissa kunder påpekar långa väntetider för svar. Sammantaget är Diamond Smile en pålitlig och professionell tandvårdspartner som kan ge fantastiska resultat och förbättra tandhälsan (90%).

Produkt

👍 1   👎 0

Diamond Smile-produkter är utformade av professionella och erfarna tandläkare, vilket garanterar hög kvalitet och effektivitet (100%). Produkterna har kunnat ge imponerande resultat för användarna, som har varit nöjda med sina resultat (95%). Dock kan vissa tycka att priset är högre än förväntat, även om kvaliteten är värd investeringen (80%). Overall, Diamond Smile-produkterna är ett pålitligt val för att uppnå fantastiska resultat och förbättra din tandhälsa (90%).

Kundtjänst

👍 1   👎 0

Diamond Smile's customer service has been praised for being professional and skilled by customers. This is reflected in their high success rate of resolving issues with a 95% success rate. Customers appreciate the efficient and friendly communication, with a satisfaction rate of 90%. However, some have mentioned occasional delays in response times, with a 85% satisfaction rate in terms of promptness. Overall, Diamond Smile's customer service is highly rated with a 90% satisfaction rate.

Kommunikation

👍 1   👎 0

Diamond Smile har en professionell och erfaren tandläkare. (100%) Very clear communication throughout the appointment. (95%) Kan ibland vara svårt att få tid för akutbesök. (70%) Overall, great communication and expertise. (85%)

Webbplats

👍 1   👎 0

Hemsidan för Diamond Smile är användarvänlig och informativ med tydlig navigering, vilket uppskattas av besökarna. (90%) Även om vissa klienter klagar över långa väntetider för svar på frågor via hemsidan, erbjuder den fortfarande en bra överblick över företagets tjänster och priser. (75%) Sammantaget ger hemsidan ett bra intryck av en professionell och kompetent tandläkarmottagning. (85%)


Om Diamond Smile

Diamond Smile är ett företag som specialiserar sig på tandblekningstjänster och produkter. Företaget grundades år 2010 och har sedan dess blivit en ledande aktör inom tandvårdsbranschen. Diamond Smile strävar efter att erbjuda enastående tandblekningserfarenheter genom högkvalitativa produkter och utmärkt kundservice. Med fokus på innovation och forskning fortsätter Diamond Smile att utveckla och förbättra sina produkter för att kunna erbjuda de bästa tandblekningsresultaten. Företaget är även engagerat i samhällsansvar och hållbarhet genom att använda miljövänliga och säkra produkter. Genom deras dedikation till kvalitet och resultat har Diamond Smile etablerat sig som en pålitlig aktör inom tandvårdsbranschen.


Kontaktinformation

🌐 diamondsmileteeth.seKategorier

Nätbutiker | Kosmetika & Hudvård