OmdömesStalle

  Recensioner Singles50

  Att hitta personen man vill spendera resten av sitt liv med är inte alltid så enkelt. Många har i dagsläget väldigt tidskrävande jobb och vill därför åka hem genast efter jobbet och inte gå ut och träffa nya människor. Men nuförtiden behöver man inte ens vara ute bland folk för att hitta nya intressanta personer att prata med. Nu kan man sitta hemma bekvämt i sin soffa och använda sig av en mobil eller en dator för att börja dejta online. På de allra flesta dejtingsajterna kan man skapa sig ett gratis konto för att sedan bli matchad med olika personer och börja prata med dem om man känner för det. Vissa dejtingsajter har valt att vara inriktade på så gott som alla singlar, medans andra dejtingsajter har valt att specialisera sig på en viss målgrupp av människor. En dejtingsajt som är verksam och har valt att specialisera sig på personer som är över 50 år gamla är Singles50.

  Kommer de att kosta något att skapa ett konto hos Singles50 och hur kan man veta att det verkligen är riktigt personer bakom alla konton och inte en massa datorer? Det är några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner som redan har någon erfarenhet av företaget i fråga.

  Mer information om dejtingsajten Singles50

  Företaget och dejtingsajten Singels50 är inte endast verksamma i Sverige utan även i andra länder samt att de har sitt huvudkontor i Luxembourg. Singles50 har valt att skapa en dejtingsajt för singlar som är över 50 år och i dagsläget finns det över 760 000 registrerade medlemmar på hemsidan. Könsbalansen på dejtingsajten är 57 procent kvinnor och 43 procent män.

  Singles50 - Restart your life - Find a partner

  Vad erbjuder Singles50 sina kunder?

  Om man vill börja dejta via hemsidan Singles50 ska man börja med att gå in på deras hemsida för att sedan skapa sig ett kostnadsfritt konto. När man har ett konto på hemsidan och loggar in med det kommer man att få göra en personlighetsutvärdering och efter det kommer man att bli matchade med personer som sajten tror att man kommer passa med. Inne på sitt eget konto kan man välja vem man vill att kan se bilderna man har lagt upp, samt att den personliga informationen och matchningarna inte blir tillgängliga för utomstående parter. Om man vill kan man använda sig av dejtingsajten Singles50 gratis, men de har även en del betalda tjänster där man även får tillgång till flera olika grejer att göra på hemsidan.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Singles50?

  Om man har några frågor eller funderingar och skulle vilja kontakta företagets kundtjänst kan man börja med att gå in på deras hemsida för att sedan där läsa igenom all information och alla villkor, chansen är stor att man kommer hitta svaret på sin fråga redan där. Om det skulle vara så att man inte hittade svaret på sin fråga eller om man ändå vill kontakta kundtjänsten ska man göra det via e-post. Är man i behovet av att lämna in en reklamation ska man vända sig till kundtjänsten.

  Skriv gärna en egen recension om Singles50 om du har några tankar om dem.


  Singles50.

  Singles50
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  4
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  8
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  2
  Leverans
  rating
  4

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Bluffföretag

  Singles50 tar dina pengar och det är nästintill omöjligt att få dem att sluta med det.

  Av: Christer Nystedt30-01-2021
  Monica Gustavsson02-03-2021

  Jag vill avsluta mitt abome Jag vill avsluta mitt abonemang

  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  4
  rating

  Skriv din egen recension om Singles50

  Din recension

  FAQ

  Är Singles50 ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Singles50. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 4/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Singles50?

  Singles50 är huvudsakligen aktivt i Dejtning kategorin, mer specifikt inom Dejtinghemsidor, Nichedejting. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Singles50 gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.