OmdömesStälle

  Recensioner match

  Varför ska det vara så svårt att hitta en person man tycker om så pass mycket att man skulle vilja spendera resten av livet med dem? En orsak varför det kanske är svårt är eftersom man i dagsläget har ganska tidskrävande jobb så när man äntligen slutar för dagen så vill man endast ta sig hem och kasta sig på soffan. Helgerna blir fullspäckade med tex mys med barnen, gym och träning eller bara myskvällar för sig själv. Man är nuförtiden inte så mycket ute bland folk och träffar nya intressanta människor. Men man kan faktiskt dejta online, fastän vissa tycker att det låter skrämmande. Man kan sitta hemma i soffan och skapa sitt ett gratiskonto på valfri dejtingsajt för att sedan börja prata med intressanta människor, som är anpassade för en själv. En dejtingsajt som kan användas i många olika länder är Match.

  Mer hur ska man veta att Match verkligen är pålitligt? Och är det verkligen värt att skaffa ett premiumkonto på hemsidan? De frågorna kan man få svar på genom att läsa andra personers recensioner om företaget.

  Information om Match

  Match är en dejtingsajt som är grundad år 1995i USA och kom till den nordiska marknaden under 2002. I dagsläget finns dejtingsajten i 25 olika länder och varje dag är mer än 20 000 svenska singlar aktiva på hemsidan. Månatligen ordnar även Match olika event runt om i de största städerna i Sverige. Varje månad tillkommer det 15 000 nya medlemmar till företaget svenska hemsida och varje vecka går mer än 6 700 svenska singlar på en dejt med någon de har träffat via Match.

  Vad erbjuder Match sina kunder?

  Om man vill se vilka singlar som finns på Match så behöver man skaffa sig ett konto på hemsidan. Själva kontot är gratis att skaffa och det man behöver göra är att fylla i lite personuppgifter. När man har sitt konto kan man söka upp andra singlar och kolla på deras profil och deras bilder. Det finns även ett flertal olika funktioner som gör det möjligt för dig att få upp olika potentiella dejter som Match har skapat för just dig. När man har ett gratiskonto på hemsidan så kan man skicka ett kostnadsfritt meddelande, men för att sedan kunna skicka mejl, chatta eller se vilka som gillar din profil så måste du betala. De olika prenumerationsalternativen man kan välja mellan är 1 månad, 3 månader eller 6 månader och man kommer att betala för hela perioden i förskott. Betalningsmetoder som erbjuds på hemsidan är Klarna faktura, kortbetalning, internetbetalning eller PayPal.

  Hur kan man kontakta Match?

  Match erbjuder en flik på sin hemsida som heter ”vanliga frågor och svar” och där kan man gå in och läsa om man undrar över något. Men om man inte hittar svaret på sin fråga så kan man kontakta företagets kundtjänst genom att fylla i ett frågeformulär som finns inne på hemsidan, där ska man skriva sitt meddelande.

  Har du provat dejtingsajten Match? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension.

  Match.

  match
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om match

  Din recension

  FAQ

  Är match ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om match. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder match?

  match är huvudsakligen aktivt i Dejtningkategorin, mer specifikt inom Dejtinghemsidor. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till matchs webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.