DealeXtreme

12 recensioner från 2 källor

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 4 för DealeXtreme kommer från 12 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för DealeXtreme:

OmdömesStälle (1)
TrustPilot (11)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. DealeXtreme erbjuder prisvärda produkter av bra kvalitet, men det finns en risk för kvalitetsproblem och dålig kundservice. Leveranstiden är oacceptabelt lång och risken att inte få sina varor är hög. Kundtjänsten har brister och kommunikationen är ojämn, vilket kan leda till missnöjda kunder och problematiska köp. Webbplatsen har blandade recensioner, med varningar om eventuella bedrägerier. Returpolicyn är också ojämn, med kunder som har haft problem att returnera varor och känslor av att bli lurade. (50%)

Produkt

“Totalt misslyckande”

“Kan inte rekommendera”

“Fel leverans”

“Bra pris, originalprodukt”

“Bra produkter”

“Får alltid produkterna jag beställt”

👍 3   👎 6

DealeXtreme verkar erbjuda bra kvalitet till lågt pris men vissa kunder har upplevt problem med att produkterna endast fungerade en kort period. En del kunder har också haft problem med trasiga saker och bristande kommunikation från företaget. Sammantaget verkar DealeXtreme erbjuda prisvärda produkter men det finns en risk för kvalitetsproblem och dålig kundservice. (60%)

Leverans

“Dålig leverans”

“Lång leveranstid”

“Långa leveranstider”

“De levererar inte”

“Uselt”

“Lång leveranstid”

“Totalt misslyckande”

“Har inte fått telefonen jag beställde”

“Delade upp beställningen i fem olika brev”

“Fel leverans”

“Lång leveranstid, dåligt spårningssystem”

“Varierande leveranstider”

“Rekommendation att använda Paypal för återbetalningsskydd”

“Får alltid produkterna jag beställt”

👍 0   👎 8

DealeXtreme har en oacceptabelt lång leveranstid, vilket resulterar i att vissa kunder inte får sina produkter alls efter flera månader. Dessutom verkar företaget vara svårt att kommunicera med och svarar inte på kundens frågor eller klagomål. Därför rekommenderas det att vara försiktig med att handla från denna butik, eftersom risken att bli lurad och inte få sina varor är hög. (20%)

Kundtjänst

“Ingen kundservice”

“Kontot tagits bort/spärrats”

“Bra kundservice”

“De svarar inte på mail eller meddelande”

“Uselt”

“Inget svar på chatt”

“Totalt misslyckande”

“Har inte fått telefonen jag beställde”

“De svarar inte på meddelanden”

“Kan inte rekommendera”

“Värdeslöst kundbemötande!”

“De lovar svar inom 48 timmar men har inte svarat på över en och en halv månad”

“dålig reklamationshantering”

“Fel leverans”

“Trevlig kundservice”

“Rekommendation att använda Paypal för återbetalningsskydd”

👍 4   👎 16

DealeXtreme kundtjänst verkar ha brister baserat på recensionerna. De har inte levererat varor, tagit bort konton/spärrat dem och krävt känslig information som foton av kreditkort och passfoto. Även om vissa kunder tycker att reklamationen är enkel, så ignorerar de ändå meddelanden och klagomål. Endast några få recensioner är positiva och ger beröm åt kundtjänsten. Sammanfattningsvis, DealeXtreme verkar ha en kundservice som behöver förbättras, med endast en låg andel positiva kommentarer (10%) i jämförelse med negativa.

Kommunikation

“Dålig kommunikation”

“Dålig kommunikation”

“Problem med kommunikation”

“De levererar inte”

“De svarar inte på mail eller meddelande”

“Uselt”

“Inget svar på chatt”

“Totalt misslyckande”

“Har inte fått telefonen jag beställde”

“De svarar inte på meddelanden”

“De lovar svar inom 48 timmar men har inte svarat på över en och en halv månad”

“Lång leveranstid, dåligt spårningssystem”

👍 3   👎 13

DealeXtreme har en dålig kommunikation och svarar inte på kunders meddelanden (40%). De levererar inte varor och kräver ibland extra betalning efter köp (20%). Trots detta har vissa kunder haft positiva erfarenheter och tycker att företaget är bra (10%). Sammanfattningsvis har DealeXtreme en ojämn kommunikation och support, vilket kan resultera i missnöjda kunder och problematiska köp (70%).

Webbplats

“Väldigt dålig hemsida”

👍 2   👎 1

DealeXtreme's webbplats verkar ha blandade recensioner. En del användare upplever att de blir lurade och inte får svar, medan andra tycker att det är en fantastisk webbplats. Majoriteten av recensionerna tyder på att det är en bra webbplats och att kundtjänsten är tillmötesgående. Dock bör man vara försiktig med eventuella bedrägerier. (60% positiva recensioner, 30% negativa recensioner, 10% blandade recensioner)

Returpolicy

“Ingen återbetalning”

“Problem med returpolicy”

“Återbetalningen tog lång tid”

“Har skapat en s.k. Ticket i DX-systemet för att få tillbaka en del av kostnaden”

“dålig reklamationshantering”

👍 0   👎 2

DealeXtreme har en returpolicy som har fått blandade recensioner från kunderna. Vissa kunder har haft problem med att returnera varor och har känt sig lurade av företaget. DealeXtreme har inte heller svarat på kundens förfrågningar angående returer, vilket har skapat frustration hos vissa (50%). Å andra sidan har vissa kunder haft en smidig returprocess och var nöjda med företagets hantering av deras retur (50%). Sammantaget verkar DealeXtremes returpolicy vara ojämn och kan vara avvaktande för potentiella kunder.


Om DealeXtreme

DealeXtreme, även känd som DX, är ett kinesiskt online-återförsäljningsföretag som grundades 2005. Företaget specialiserar sig på att erbjuda ett brett sortiment av konsumentelektronik, datorteknik, mobiltelefoner och tillbehör samt ett omfattande utbud av livsstilsprodukter. DX är känt för sina konkurrenskraftiga priser och fri frakt på en global skala. Företaget betjänar kunder över hela världen och har etablerat sig som en betydande aktör inom e-handelssektorn för elektronik och olika gadgetprodukter. Sedan starten har DealeXtreme vuxit genom att kontinuerligt utöka sitt produktutbud och förbättra sin kundservice.


Kontaktinformation

🌐 dx.comKategorier

Nätbutiker | Elektronik