CurrentBody

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för CurrentBody kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för CurrentBody:

TrustPilot (1)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. CurrentBody är ett företag som erbjuder högkvalitativa produkter (79%) med effektiva behandlingsprogram för huden (65%). Deras snabba och säkra leveranser (70%) och enkelhanterade kundservice (82%) resulterar i en positiv upplevelse för kunderna (90%). Dock kan vissa användare ha problem med felaktig produktförsegling (27%) och förlorade paket vid leverans (50%). Sammantaget är CurrentBody ett pålitligt företag med effektiva produkter och bra kundservice, men det finns vissa förbättringsområden att ta hänsyn till.

Produkt

“Snabb leverans”

👍 102   👎 17

Produkterna från CurrentBody har en hög kvalitet (79%), är lättanvända och har effektiva program för att behandla specifika områden (65%). Många kunder har sett snabba och synliga resultat (77%) på sin hud, inklusive en jämnare hudton och förbättring av akneärr. Dock har vissa haft problem med felaktig försegling av enheten och gelkonduktorn har inte tolererats av vissa (43%). Sammantaget verkar produkterna vara effektiva och av hög kvalitet, men vissa användare har haft vissa problem med produktens hantering (27%).

Leverans

“Snabb leverans”

👍 39   👎 25

Delivery of CurrentBody får beröm för att vara snabb och säker (70%) med välpaketerade produkter som ankommer fort (70%). Tyvärr har vissa kunder upplevt problem med att förlora sina paket (20%) och ha svårt att få kontakt med leverantören Colis Privé (30%). Sammanfattningsvis erbjuder CurrentBody snabb och säker leverans, men vissa kunder har haft svårigheter med förlorade paket och bristande kundtjänst (50%).

Kundtjänst

“Bra kundservice”

“Gratis strömadapter skickad”

👍 42   👎 30

CurrentBody erbjuder en effektiv och enkel att använda kundservice med hög reaktivitet (82%), vilket resulterar i snabba svar och en positiv upplevelse för kunderna. Tyvärr kan vissa kunder uppleva problem som felaktiga paket eller långsamma svarstider (18%), vilket kan leda till missnöje och bristande uppföljning av problem. Sammantaget är företaget trovärdigt och erbjuder bra produkter och förbättringar av huden med god tolerans (90%).

Kommunikation

“Bra kundservice”

👍 33   👎 18

Kommunikationen hos CurrentBody får beröm för snabba och säkra beställningar samt förstående kundservice, vilket uppskattas av många kunder (80%). Däremot finns det klagomål på att vissa kunder inte mottagit sina produkter och att service efter försäljning inte är tillräckligt reaktiv (20%). Trots detta får företaget beröm för effektiva produkter och långsiktiga resultat, vilket genererat nöjda kunder (70%). Sammanfattningsvis har CurrentBody en effektiv och enkel kommunikation, men kan förbättra sin service efter försäljning för att öka kundnöjdheten.

Webbplats

👍 16   👎 0

CurrentBody's website is lauded for being intuitive and informative, offering fast delivery and well-packaged products. Customers are satisfied with their purchases and have seen quick and effective results. However, some users have noted issues with the firmness of product attachment and the requirement to lie down during use. Overall, the website is praised for its user-friendly interface and efficient shipping, making it a great option for skincare needs. (80%)

Returpolicy

👍 7   👎 0

CurrentBody har en returpolicy som är mycket effektiv och smidig, med en snabb respons och enkel hantering av returer och ersättningar. Returer kan göras enkelt och smidigt, vilket gör det bekvämt för kunderna. (100%) Trots detta kan det vara bra att vara medveten om att vissa kunder kan uppleva att processen tar lite längre tid än önskat, vilket kan leda till viss frustration. (80%)


Om CurrentBody

CurrentBody är ett företag som specialiserar sig på att sälja och distribuera skönhets- och hälsoprodukter med fokus på den senaste teknologin inom hemmabruk. Företaget grundades av Laurence Newman och Andrew Showman 2009 med en vision om att göra professionell skönhetsteknik tillgänglig för hemmabruk. De erbjuder ett brett utbud av produkter, inklusive ansikts- och kroppsvårdsverktyg, håravlägsningssystem och wellnessprodukter, från ledande varumärken inom skönhetsindustrin. CurrentBody har vuxit till att bli en ledande återförsäljare globalt inom sitt segment, och använder en kombination av expertkunskap och omfattande produktutbud för att möta kundernas behov.


Kontaktinformation

🌐 www.currentbody.seKategorier

Nätbutiker | Kosmetika & Hudvård