Cunt Empire

2 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 3 för Cunt Empire kommer från 2 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Cunt Empire:

TrustPilot (2)

Erfarenheter med Kommunikation Kommunikation

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Kommunikationen från Cunt Empire är väldigt bra och tydlig enligt recensionerna, vilket ger en stor fördel för spelarna (100%). Spelet börjar starkt och fångar spelarnas intresse effektivt (90%), vilket ger en positiv upplevelse från start. Även om det beskrivs som ett underhållande tidsfördrivsspel (80%), kan det vara begränsat i djup och utmaning för vissa spelare (70%).

“Helt bedrägeri”

“Bra i början”

👍 3   👎 0

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Ripper - 3 år sedanTrustpilot 🔗

  • Helt bedrägeri

McPrice aka STKblack - 3 år sedanTrustpilot 🔗

  • Bra i början
  • Senare blir det p2w-skräp
  • Fortfarande spelbart
  • Tråkigt