Cult Beauty

7 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Cult Beauty kommer från 7 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Cult Beauty:

TrustPilot (7)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Cult Beauty har en blandad rykte med både positiva och negativa aspekter. Trots att vissa kunder älskar deras produkter och uppskattar den fantastiska kundservicen, finns det också klagomål på sena leveranser, problematisk kommunikation och svårigheter med återbetalningar. Det breda sortimentet och tydliga returinstruktioner är fördelarna med företaget. (50% positiva, 50% negativa)

Produkt

“Uppfyllde förväntningarna helt!”

“Skulle definitivt beställa igen.”

“Bra utbud till bra priser”

“Spännande hudvård i presentförpackning”

“Produkterna intresserade mig och priset var rimligt”

“Alltid perfekt”

“Bra webbplats och lätt att hitta det man söker efter”

“Enkelt och bra”

👍 3   👎 1

Cult Beauty har fått blandade recensioner. Vissa kunder tycker att det är bedrägeri och att företaget undviker frågor, medan andra älskar deras produkter, som Billie som bara är bäst. De som haft en positiv upplevelse beskriver Cult Beauty som jättebra och säger att det är GREATTTTT!!!!!!!. Sammantaget verkar företaget ha en blandad rykte, med både nöjda och missnöjda kunder. (50% positiva, 50% negativa)

Leverans

“Bra och säker leverans”

“Snabb leverans”

“Uppfyllde förväntningarna helt!”

“Skulle definitivt beställa igen.”

“Alltid perfekt”

👍 3   👎 3

Cult Beauty har en del nackdelar såsom lite sent leverans (25%), pengar som drogs bort felaktigt från Apple Pay (33%), samt bristande kundtjänstrespons (50%). Å andra sidan erbjuder de fantastiskt fin och snabb hjälp av anställda som Rita (100%) och mycket snabb leverans av ersättningsprodukter (100%). Sammantaget erbjuder de en av de bästa kundservicen enligt vissa kunder (100%).

Kundtjänst

“Bra och säker leverans”

“Nöjd”

“Uppfyllde förväntningarna helt!”

“Skulle definitivt beställa igen.”

“Alltid perfekt”

👍 9   👎 7

Cult Beauty har en blandad kundserviceupplevelse enligt recensionerna. Vissa kunder har haft svårt att få kontakt och få återbetalning, medan andra prisar den fantastiska och professionella hjälpen de fått. Rita verkar vara särskilt uppskattad av kunderna. Trots några negativa kommentarer verkar majoriteten vara nöjda med den höga kvaliteten på kundservicen som Cult Beauty erbjuder. (80%)

Kommunikation

“Uppfyllde förväntningarna helt!”

“Skulle definitivt beställa igen.”

“Bra utbud till bra priser”

“Alltid perfekt”

👍 4   👎 5

Kundtjänsten hos Cult Beauty har en långsam responsrate och det kan vara svårt att få kontakt med dem via chat (20%). Vissa kunder har upplevt bristande kundtjänstens svar och beskriver det som bedrägeri (40%). Å andra sidan, vissa kunder har haft en positiv upplevelse och beskriver servicen som den bästa de någonsin haft, med särskild nämn av Billie (40%). Sammantaget verkar Cult Beauty ha en blandad respons när det kommer till sin kundtjänst.

Webbplats

“Uppfyllde förväntningarna helt!”

“Skulle definitivt beställa igen.”

“Bra utbud till bra priser”

“Lätt att navigera på webbplatsen”

“Bra webbplats och lätt att hitta det man söker efter”

“Enkelt och bra”

👍 1   👎 1

Cult Beauty har en bra spridning av märken och prisklasser (100%), men kundtjänsten kan vara bristfällig och undvika att svara på frågor (50%). Det finns en risk för bedrägeri på webbplatsen, vilket kan vara avskräckande för vissa kunder (25%). Sammanfattningsvis erbjuder Cult Beauty ett brett sortiment men behöver förbättra sin kommunikation och transparens för att öka förtroendet hos kunderna.

Returpolicy

👍 1   👎 1

Cult Beauty's Return Policy: Svårt att få återbetalning (30%) men jättenöjd (70%). Pros: Tydliga returinstruktioner och enkel process för returnering. Cons: Kan vara svårt att få full återbetalning, endast delvisa återbetalningar ges i vissa fall.


Om Cult Beauty

Cult Beauty är ett brittiskt e-handelsföretag som specialiserar sig på att sälja skönhetsprodukter. Företaget grundades 2008 av Jessica DeLuca och Alexia Inge. Dess affärsidé är att erbjuda en noggrant kuraterad samling av skönhetsprodukter, valda från världens mest innovativa och effektiva märken. Cult Beauty skiljer sig från andra detaljhandlare genom sitt fokus på att avmystifiera skönhetsindustrin och ge öppen, ärlig information om de produkter de säljer. Företaget värderar transparens och kundutbildning, och har vuxit till att bli en välkänd destination för skönhetsentusiaster som söker kvalitetsprodukter och pålitlig information.


Kontaktinformation

🌐 cultbeauty.comKategorier

Nätbutiker | Kosmetika & Hudvård