crocs

2 recensioner från 2 källor

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 3.8 för crocs kommer från 2 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för crocs:

OmdömesStälle (1)
TrustPilot (1)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Crocs är en bekväm sko som inte krymper i värme, men har brister i kvalitet och hållbarhet. Leveranstiden är lång och det förekommer problem med felaktiga produkter, vilket kan leda till missnöjda kunder. Kundtjänsten har blandade recensioner med klagomål på dyra extrakostnader och bristfällig hantering av kundklagomål. Returpolicyen har även fått kritik för dyra extrakostnader och svårigheter att få pengarna tillbaka, även om de erbjuder en generös returperiod på 90 dagar och möjligheten att returnera oanvända varor i originalskick. (20%)

Produkt

“Lång leveranstid och fel produkt”

“Felaktig produkt och dålig kundservice”

👍 0   👎 5

Crocs produkten har en leveranstid som kan vara lång och det finns risk för att få fel produkt, vilket drar ned produkten i betyg. Kundservicen upplevs som dålig och kvaliteten på produkten är inte tillfredsställande. Dock är produkten bekväm och krymper inte i värme vilket är ett plus. Tyvärr är hållbarheten inte bra och produkten kan slitas snabbt. Sammantaget är Crocs en bekväm sko men med brister i kvalitet och hållbarhet. (20%)

Leverans

“Lång leveranstid och fel produkt”

“mega långsam och förvirrad kunde service.”

👍 0   👎 1

Leveransen av Crocs tar lång tid, vilket kan vara irriterande för kunder som förväntar sig snabbare leveranser. Därtill har det förekommit problem med felaktiga produkter som skickats ut, vilket kan leda till missnöjda kunder. (Leveranstid: 35%, Fel produkt: 25%)

Kundtjänst

“Dyra extrakostnader och svårt att få pengarna tillbaka”

“Felaktig produkt och dålig kundservice”

“mega långsam och förvirrad kunde service.”

👍 0   👎 2

Crocs kundtjänst har blandade recensioner med vissa kunder som klagar på dyra extrakostnader och svårigheter att få pengarna tillbaka (40%), medan andra klagar på felaktiga produkter och bristfällig kundservice (60%). Det verkar finnas utrymme för förbättringar när det gäller att hantera kundklagomål och returneringsprocessen.

Returpolicy

“Dyra extrakostnader och svårt att få pengarna tillbaka”

“mega långsam och förvirrad kunde service.”

👍 0   👎 1

Crocs returpolicy har blivit kritiserad för att ha dyra extrakostnader och för att vara svårt att få pengarna tillbaka, vilket har resulterat i en låg kundnöjdhet. Trots detta erbjuder de en generös returperiod på 90 dagar och möjlighet att returnera oanvända varor i originalskick, vilket kan vara fördelaktigt för vissa kunder. (25%)


Om crocs

Crocs, Inc. är ett amerikanskt företag som grundades 2002 av Scott Seamans, Lyndon "Duke" Hanson och George Boedecker, Jr. Företaget är känt för att tillverka och marknadsföra lätta plastskor av skummaterial för män, kvinnor och barn. Crocs skor kännetecknas av deras unika design och komfort, och har blivit populära globalt för sin mångsidighet och brett urval av färger och stilar. Företagets huvudkontor ligger i Niwot, Colorado, USA, och dess produkter distribueras i över 90 länder världen över. Sedan starten har Crocs expanderat sitt produktsortiment till att inkludera en rad olika skotyper, såsom sandaler, stövlar och klackskor, samtidigt som de behåller sin signaturstil och material.


Kontaktinformation

🌐 www.crocs.euKategorier

Nätbutiker | Mode