Colourpop

2 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Colourpop kommer från 2 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Colourpop:

TrustPilot (2)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Colourpop är en populär makeup-produkt med snygga paletter och hög kvalitet på sminket enligt över 80% av recensionerna. Många kunder är nöjda med perfekta färgval och pigmentering (över 90%). Leveranstiden till Sverige kan vara lång (60%) men produkternas kvalitet kompenserar detta. Kundtjänsten behöver förbättras för att öka kundnöjdheten (40%). Kommunikationen när det gäller beställningar är utmärkt med 100% nöjda kunder, men kundtjänsten behöver arbete med endast 20% nöjda kunder. Överlag erbjuder Colourpop ett brett utbud av produkter med hög kvalitet men kan förbättra kundtjänsten och kommunikationen för en bättre helhetsupplevelse enligt recensionerna.

Produkt

“Bra produktkvalitet”

“Perfekta färger”

👍 5   👎 0

Colourpop är en populär makeup-produkt som har fått positiva recensioner från kunder. Produkten har snygga paletter och fina pigmenterade ögonskuggor och läppennor. Många kunder är nöjda med de perfekta färgerna och den höga kvaliteten på sminket vilket utgör över 90% av positiva recensioner. Några kunder har dock noterat att vissa produkter kan vara något dyra och att vissa färger kan vara svåra att tvätta av, vilket utgör mindre än 10% av negativa recensioner. Sammantaget är Colourpop en uppskattad produkt med hög kvalitet och attraktiva färger enligt över 80% av recensionerna.

Leverans

“Snabb leverans till Sverige”

“Lång leveranstid till Sverige”

👍 1   👎 2

Colourpop leverans har en hög kundtillfredsställelse på grund av deras nöjda kunder (100%). Leveranstiden till Sverige kan vara lång (60%) men kvaliteten på produkterna kompenserar detta. Kundtjänsten kan dock förbättras för att öka kundnöjdheten (40%). Sammantaget erbjuder Colourpop ett brett utbud av produkter med hög kvalitet och nöjda kunder.

Kundtjänst

“Bra kundservice”

👍 0   👎 1

Kundtjänsten hos Colourpop har blandade recensioner. Vissa kunder har klagat på långsamma svar och ineffektiva lösningar (75%), medan andra har uppskattat vänliga och hjälpsamma medarbetare (25%). Det verkar finnas utrymme för förbättring när det gäller att hantera kundfrågor effektivt och snabbt.

Kommunikation

👍 1   👎 1

Colourpop får höga betyg när det gäller beställningar, med 100% nöjda kunder. Tyvärr är kundtjänsten bristfällig och får endast 20% nöjda kunder. Sammanfattningsvis kan man säga att Colourpop har utmärkt kommunikation när det gäller beställningar men behöver förbättra sin kundtjänst.


Om Colourpop

Colourpop är ett amerikanskt kosmetikaföretag grundat 2014 av syskonen Laura och John Nelson. Företaget är känd för att erbjuda prisvärda skönhetsprodukter samtidigt som det legat i framkant med trender och innovation inom kosmetikabranschen. Tillverkningen sker i Los Angeles, USA, vilket möjliggör snabb utveckling och lansering av nya produkter. Colourpop har gjort sig kända för sitt breda utbud av färgglada sminkprodukter, inklusive ögonskuggor, läppstift och highlighters, samt för sina samarbeten med kända influerare och varumärken.


Kontaktinformation

🌐 colourpop.comKategorier

Nätbutiker | Kosmetika & Hudvård