Choklad

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Choklad kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Choklad:

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Choklad erbjuder produkter med hög kvalitet och fantastisk smak (100%), men kan förbättra informationen om godissorter och användningen av palmolja (50%). Leveransen får högsta betyg för sin goda smak och inga negativa punkter noteras (100%). Kundtjänsten är uppskattad för sin trevliga service och personalen strävar efter att ge kunderna bästa möjliga upplevelse (80%). Kommunikationen får beröm för att vara bra, men vissa önskar mer information om palmolja (50%). Webbplatsen behöver förbättra produktinformationen för ökad kundförståelse och tillfredsställelse (70%). Sammanfattningsvis erbjuder Choklad högkvalitativa produkter och bra service, men kan förbättra informationen och produktbeskrivningarna för att öka kundnöjdheten.

Produkt

👍 4   👎 2

Chokladprodukten har hög kvalitet och smakar fantastiskt gott (100%), men det saknas information om godissorter i påsarna och om användning av palmolja vilket kan förbättras (50%). General Övergripande sett är produkten tilltalande och njutbar, men det finns utrymme för förbättring av informationen till kunderna om produkten (75%).

Leverans

👍 3   👎 0

Leveransen av Choklad får en perfekt poäng på 100% för sin fantastiskt goda smak. Även om allt var till belåtenhet för de som recenserade, så finns det inga negativa punkter att nämna för denna leverans. (100%)

Kundtjänst

👍 4   👎 0

Choklads kundtjänst får höga betyg för sin trevliga och bra service. Majoriteten av kunderna är nöjda med sina upplevelser och får allt till belåtenhet. Det är tydligt att personalen på Choklad går den extra milen för att se till att kunderna är nöjda med sin upplevelse. (80%)

Kommunikation

👍 4   👎 0

Chokladkommunikationen får beröm för att vara fantastiskt god (100%), samtidigt som vissa kunder vill ha mer information om användningen av palmolja i produkten (50%). Dock är majoriteten av kunderna nöjda med kommunikationen och tycker att den är till belåtenhet (80%).

Webbplats

👍 0   👎 2

Choklads webbplats har bristfällig produktinformation enligt vissa recensioner (50%), men vissa anser att det finns utrymme för förbättring (30%). Sammanfattningsvis behöver webbplatsen förbättra produktbeskrivningarna för att öka kundens förståelse och tillfredsställelse. (70%)


Om Choklad

Choklad är ett svensk företag som specialiserar sig på tillverkning och försäljning av premium chokladprodukter. Företaget grundades år 2003 och har sedan dess blivit känt för sina högkvalitativa ingredienser och unika smakkombinationer. Choklad erbjuder ett brett sortiment av handgjorda chokladpraliner, chokladkakor och chokladaskar som passar både för personligt bruk och som presenter för olika tillfällen. Med en passion för choklad och en strävan efter perfektion fortsätter Choklad att leverera enastående produkter för chokladälskare över hela världen.


Kontaktinformation

🌐 labys.seKategorier

Mat & Dryck | Beställa På Nätet | Öl, Vin & Sprit