Chegg

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Chegg kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Chegg:

TrustPilot (1)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Chegg erbjuder en mycket bra produktkvalitet och användbar information (95%). Plattformen har enkel navigering och snabb respons från kundtjänst (90%). Det finns ett brett utbud av läromaterial tillgängligt för studenter (85%). Nackdelar inkluderar högre priser än konkurrenterna och vissa problem med kundtjänsten och serveranslutning (85%). Sammantaget är Chegg en högkvalitativ och användarvänlig plattform med några förbättringsmöjligheter.

Produkt

“Mycket bra produktkvalitet”

👍 1   👎 0

Chegg har en mycket bra produktkvalitet med användbar information och lättanvända funktioner (95%). Tyvärr är priset ibland lite högre än konkurrenterna och vissa användare har haft problem med kundtjänsten (85%).

Kommunikation

“Mycket bra produktkvalitet”

👍 1   👎 0

(80%) Avancerade verktyg för kommunikation (90%) Snabb respons från kundtjänst (70%) Enkel att använda plattform (85%) Beräknade betyg för handledning och feedback. (75%) Vissa problem med serveranslutning och laddningstider.

Webbplats

“Mycket bra produktkvalitet”

👍 1   👎 0

Chegg's website erbjuder en mycket bra produktkvalitet, vilket uppskattas av användare (95%). Navigeringen är enkel och användarvänlig, vilket gör det lätt att hitta och använda de olika funktionerna på sidan (90%). Det finns ett brett utbud av läromaterial tillgängligt, vilket är till stor hjälp för studenter (85%). En nackdel är dock att vissa funktioner kan vara långsamma eller krångliga att använda (70%). Sammanfattningsvis erbjuder Chegg en högkvalitativ och användarvänlig plattform för studenter, även om det finns utrymme för förbättringar.


Om Chegg

Chegg, Inc. är ett amerikanskt utbildningsteknikföretag baserat i Santa Clara, Kalifornien. Det erbjuder digitala och fysiska läromedel, samt direkthjälp för studenter. Företaget grundades 2005 av Aayush Phumbhra och kollegor. Ursprungligen inriktat på läromedelsuthyrning, har Chegg sedan dess utökat sina tjänster för att inkludera online-läxhjälp, kursrecensioner, och personlig online-mentorskap. Cheggs plattform ger resurser och verktyg för att hjälpa studenter i deras studier, från gymnasienivå till högre utbildning.


Kontaktinformation

🌐 www.chegg.comKategorier

Tjänster | Jobbsökande, B2B och Outsourcing