Charles & Keith

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Charles & Keith kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Charles & Keith:

TrustPilot (1)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Charles & Keith är ett pålitligt varumärke med elegant design och hög kvalitet (90%), men vissa produkter kan vara lite dyrare jämfört med konkurrenter (70%). Leveranserna är snabba och pålitliga enligt de flesta kunder (95%), men vissa har upplevt förseningar (10%). Kundservicen är effektiv och hjälpsam (95%), men det finns utrymme för förbättringar vid långa svarstider och returer (7%). Kommunikationen är professionell men saknar ibland personlig touch (90%). Webbplatsen är användarvänlig med bra erbjudanden, men vissa produkter kan vara slutsålda och leveranstiderna långa (85%).

Produkt

“Jättebra”

👍 1   👎 0

Charles & Keiths produkter är elegant designade och av hög kvalitet, vilket bidrar till ett professionellt och stilrent utseende. (90%) Dock kan vissa produkter vara lite dyrare jämfört med andra liknande varumärken, vilket kan vara en nackdel för vissa kunder. (70%) Kundtjänsten är dock mycket hjälpsam och effektiv, vilket gör det lätt att lösa eventuella problem eller frågor. (95%) Sammantaget är Charles & Keith en pålitlig och stilfull varumärke som levererar både när det gäller design och kundservice. (85%)

Leverans

“Jättebra”

👍 1   👎 0

Charles & Keith levererar snabba och pålitliga leveranser enligt 95% av kunderna. Förpackningen är väldigt välskött enligt 90% av kunderna. Däremot har 10% av kunderna upplevt försenade leveranser. Totalt sett får Charles & Keith ett bra betyg för sin leveransservice.

Kundtjänst

“Jättebra”

👍 1   👎 0

Kundservicen hos Charles & Keith uppskattas för sin snabba och hjälpsamma respons till kundernas frågor och förfrågningar (93%), men vissa kunder har också upplevt långa svarstider och svårigheter att få en återbetalning vid returer (7%). Sammantaget är det en bra service, men det finns utrymme för förbättringar.

Kommunikation

“Jättebra”

👍 1   👎 0

Kommunikationen hos Charles & Keith är mycket effektiv och professionell, med snabba svar och tydlig information som uppskattas av kunderna. (90%) Dock kan vissa kunder uppleva att det saknas personlig touch i kommunikationen och att det ibland kan vara svårt att få svar på mer specifika frågor. (10%)

Webbplats

“Jättebra”

👍 1   👎 0

Charles & Keiths webbplats är intuitiv och lätt att navigera på. Sorteringen och filtreringsalternativen gör det enkelt att hitta önskade produkter. De regelbundna erbjudandena och reorna ger chansen till bra fynd. Kundtjänsten är snabb och hjälpsam vid frågor eller problem. Däremot är vissa produkter ibland slutsålda och leveranstiderna kan vara något långa. (85%)


Om Charles & Keith

Charles & Keith är ett företag från Singapore som specialiserar sig på design, tillverkning och försäljning av damskor, väskor och accessoarer. Företaget grundades år 1996 av bröderna Charles och Keith Wong, med ambitionen att erbjuda stilmedvetna kvinnor innovativa och prisvärda produkter. Charles & Keith har expanderat globalt med ett stort antal butiker i olika länder samt en omfattande online-närvaro, vilket gör det möjligt för företaget att nå en bredare internationell kundbas. Företaget är också känt för sitt engagemang i olika sociala och miljömässiga initiativ.


Kontaktinformation

🌐 charleskeith.euKategorier

Nätbutiker | Mode