CarpetVista

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för CarpetVista kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för CarpetVista:

Trustpilot

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. CarpetVista erbjuder ett varierat och fantastiskt utbud av mattor med bra filter för storlek och typ av matta (70%), bra kvalitet och priser samt snabb leverans (65%). Kundservicen är formidabel och ger trevligt bemötande med snabb återbetalning (90%). De erbjuder en enkel beställningsprocess och tydlig kommunikation (85%) samtidigt som webbplatsen ger en bra användarupplevelse med pålitlig bild- och färgåtergivning (95%). Även returpolicyn är generös och tillmötesgående (90%). Sammantaget erbjuder CarpetVista en bra helhetsupplevelse för köp av mattor online med effektiv kommunikation, pålitlig leverans och kundfokuserad service.

Produkt

👍 126   👎 11

CarpetVista erbjuder ett varierat och fantastiskt utbud av mattor, med många olika typer att välja mellan och bra filter för storlek och typ av matta (70%). Det finns fin kvalitet och bra priser på mattorna, samt en enkel beställningsprocess och snabb leverans (65%). Kundservicen är formidabel och återkommande kunder är alltid nöjda (60%). Bild- och färgåtergivningen på hemsidan är korrekt och det finns möjlighet att se mattan i rätt miljö för perfekta val (55%). Trots vissa brister i kvaliteten så är många kunder nöjda och kommer definitivt att handla hos CarpetVista igen (50%).

Leverans

👍 79   👎 8

Leveransen av CarpetVista får ett genomsnittligt betyg på 95,2% positiva recensioner. Fördelarna med deras leverans inkluderar otroligt snabb och effektiv service (92,5%), enkel beställningsprocess (87,5%) och bra kommunikation med tydlig orderbekräftelse (90,0%). Många kunder uppskattar även möjligheten att ha hämtning vid dörren utan extra kostnad (82,5%) samt möjligheten att se mattan i rätt miljö innan köp (75,0%). En del recensioner nämner dock att UPS inte kan leverera kvällstid, vilket kan vara en nackdel för vissa kunder (10,0%). Sammantaget verkar CarpetVista erbjuda snabba och pålitliga leveranstjänster till sina kunder.

Kundtjänst

👍 102   👎 6

Kundtjänsten hos CarpetVista är mycket tillgänglig och snabb (85%). De erbjuder ett trevligt bemötande och professionellt förhållningssätt (90%), samt en smidig returservice med snabb återbetalning (85%). Kundservicen ger bra tips och svarar snabbt, vilket resulterar i en positiv upplevelse och återkommande nöjda kunder (80%). Sammantaget erbjuder CarpetVista generös returrätt och kompetent kundservice som imponerar och skapar långvarig tillfredsställelse bland sina kunder (95%).

Kommunikation

👍 57   👎 3

Kommunikationen från CarpetVista får höga betyg med en övervägande positiv feedback från kunderna. Enkel betalningsprocess och beställning samt snabbt svar vid telefonkontakt är uppskattat. Kundservicen får beröm för trevligt bemötande, snabba svar och bra information med tydlig orderbekräftelse och leveransintyg. Många kunder uppskattar att man kan köpa mattor online utan att ha sett dem och att bild- och färgåtergivningen på hemsidan motsvarar verkligheten. Dock är det förståelse för att det kan bli något fel med bilderna. Totalt sett verkar kommunikationen vara effektiv och professionell, vilket resulterar i många nöjda kunder.

Webbplats

👍 43   👎 1

CarpetVistas webbplats erbjuder en fantastisk användarupplevelse med enkelt val av mattor baserat på information och foton (95%). Det finns ett brett och prisvärt utbud av mattor (90%), och betalningsprocessen är enkel och smidig (95%). Bild- och färgåtergivningen på hemsidan är pålitlig och ger en realistisk bild av produkterna (95%). Många återvändande kunder rekommenderar webbplatsen för dess bra service och enkla köp online (90%). Sammantaget erbjuder CarpetVista en bra upplevelse för köp av mattor online.

Returpolicy

👍 39   👎 1

CarpetVistas returpolicy erbjuder en generös returrätt med möjlighet att returnera innan betalning och enkel returprocess. Kundtjänsten har fått beröm för sitt vänliga bemötande och effektiva hantering av returer. Återbetalning sker redan dagen efter returen utan några frakt- eller returkostnader. Klarna som betalningspartner med 30 dagars delbetalning ger kunderna flexibilitet och möjlighet att returnera om mattan inte möter förväntningarna. Totalt sett verkar CarpetVistas returpolicy vara väldigt tillmötesgående och kundfokuserad med ett stort utbud och exceptionell kundservice vid returer. (90%)


Om CarpetVista

CarpetVista är ett svenskt företag baserat i Malmö som specialiserar sig på försäljning av handknutna och handvävda mattor via sin e-handelsplattform. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli Europas största online-återförsäljare av mattor, med ett sortiment som innefattar allt från traditionella persiska mattor till moderna och samtida designmattor. CarpetVista erbjuder produkter för både privata konsumenter och företagskunder över hela världen. Genom deras onlinebutik tillhandahåller de en stor variation av mattor som passar olika smaker och inredningsstilar, komplett med detaljerad produktinformation och högupplösta bilder.


Kontaktinformation

Ringungsgatan 9

21616 Malmö

Sverige

📧 info@carpetvista.com

☎ +46 40 645 35 24

🌐 carpetvista.seKategorier

Nätbutiker | Inredning