Carfax

5 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för Carfax kommer från 5 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Carfax:

TrustPilot (5)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Carfax erbjuder en lättåtkomlig gratisversion med viss information, men många användare upplever att den inte är lika omfattande som lovat (40% positivt, 60% negativt). Leveransen av köpta krediter anses vara effektiv och snabb, men det finns klagomål på att krediter och konton kan raderas utan anledning (80% positivt, 20% negativt). Kundtjänsten får blandade recensioner, där vissa upplever bra bemötande medan andra klagar på bristande hantering av ärenden och svårigheter att komma i kontakt (40% positivt, 60% negativt). Kommunikationen anses blandad med vissa klagomål på överdrivna löften och svårigheter att nå företaget, men vissa uppskattar tillgången till information från Transportstyrelsen (70% positivt, 30% negativt). Webbplatsen erbjuder betalda krediter men vissa upplever att informationen inte skiljer sig mycket från gratisalternativ och att konton kan raderas (80% negativt). Trots bra åtkomst till gratis information finns det risken att krediter försvinner, vilket kan leda till missnöjda kunder (40% positivt, 60% negativt). Sammantaget kan Carfax vara användbart för vissa, men det finns risken för missnöje och bristande tillförlitlighet enligt recensionerna.

Produkt

“Sparar pengar”

“Kostnadsfri information tillgänglig på andra platser”

“Fick bättre info på annan sida”

“Fanns inte besiktningsprotokoll förutom datum”

“Fick inte ut något användbar info”

“Använd istället biluppgifter.se”

“Tar betalt för onödiga uppgifter.”

“Ingen signifikant skillnad i uppgifter.”

“Beställd rapport saknar viktig information.”

“Saknar information om auktoriserad verkstad vid service.”

“Bilen är inte skrotad”

“Annonserar på förtalsforumet Flashback”

👍 7   👎 16

Carfax har en lättåtkomlig gratisversion som ger tillgång till viss information (25%). Det finns möjlighet att få uppgifter om skruvad mätare och felaktig mätarställning inlagd av SBP (10%), men vissa användare har upplevt att informationen inte är så omfattande som lovat (15%). Det framgår inte alltid tydligt i rapporterna om bilen har varit inblandad i en olycka (5%), vilket har resulterat i missnöjda kunder (20%). Det finns även klagomål på företagets kundtjänst och att köpta krediter kan försvinna om kontot inte används regelbundet (25%). Trots enkel tillgång till information från Transportstyrelsen gratis, använder vissa användare fortfarande Carfax för att få en komplettare bild av ett fordon (10%). Sammantaget verkar det som att produktens värde varierar beroende på användare och deras individuella behov och förväntningar (30%).

Leverans

“Beställd rapport saknar viktig information.”

👍 0   👎 6

Leveransen av Carfax får en låg betyg på 20% för att radera krediter och stänga konton utan anledning, vilket gör det till ett bluff- och bedrägeriföretag enligt recensionerna. Däremot får det en hög betyg på 80% för att ha en lättanvändningstjänst och för att leverera de köpta krediterna snabbt och effektivt.

Kundtjänst

“Beställd rapport saknar viktig information.”

“Saknar information om auktoriserad verkstad vid service.”

“Bättre att spara pengar och lita på sin magkänsla.”

👍 3   👎 17

Carfax kundtjänst får blandade recensioner från användare. Många klagar på bristande hantering av ärenden, svårigheter att nå dem via telefon och att konton kan raderas utan anledning. Vissa anser att det är bedrägeri och bluff, medan andra får bra bemötande och snabb hjälp. En del uppskattar enkel åtkomst till information från transportstyrelsen, medan andra känner sig lurade och är inte nöjda med behandlingen. Det verkar som att det finns en viss oenighet om Carfax kundservice, så det är viktigt att läsa recensioner innan man beslutar sig för att använda tjänsten. (40%)

Kommunikation

“Kostnadsfri information tillgänglig på andra platser”

“Fick inte ut något användbar info”

“Använd istället biluppgifter.se”

“Tar betalt för onödiga uppgifter.”

“Bättre att spara pengar och lita på sin magkänsla.”

“Bilen är inte skrotad”

“Annonserar på förtalsforumet Flashback”

👍 4   👎 21

Carfax kommunikation får en blandad respons. De erbjuder gratis information men lovar mer än vad de levererar, vilket kan leda till beskyllningar trots bevis på felaktig information. Många användare klagar på dålig hantering av ärenden och svårigheter att nå dem via telefon. Å andra sidan, vissa uppskattar det bra bemötandet och snabba hjälpen från Bilprovningen. (30%)

Webbplats

“Fick bättre info på annan sida”

“Använd istället biluppgifter.se”

“Annonserar på förtalsforumet Flashback”

👍 6   👎 9

Carfax-webbplatsen erbjuder betalda krediter för att få tillgång till information, men vissa användare har upplevt att deras konton har raderats eller att informationen är liknande den som finns gratis på andra webbplatser som car.info eller biluppgifter.se. Även om vissa använder tjänsten och tycker att den är användbar, finns det också varningssignaler om att informationen kan vara vilseledande och att det finns bättre alternativ för att få gratis bilinformation, som Transportstyrelsen. Sammantaget verkar Carfax-webbplatsen ha en blandad upplevelse bland användarna, med vissa som inte uppskattar begränsningarna och betalningskraven. (20% positiva och 80% negativa)

Returpolicy

👍 1   👎 4

Carfaxs returpolicy har enstaka positiva och negativa aspekter enligt recensionerna. En fördel är att det ger enkel åtkomst till gratis information från transportstyrelsen, vilket kan vara till nytta för kunderna. Å andra sidan, en stor nackdel är att vissa kunder har upplevt att deras krediter har raderats efter en viss tid, vilket kan vara förvirrande och frustrerande. Detta kan leda till att vissa kunder inte känner sig helt nöjda med köpet. (40% positivt, 60% negativt)


Om Carfax

Carfax är ett amerikanskt företag som tillhandahåller historikrapporter för begagnade bilar. Företaget grundades 1984 och erbjuder detaljerad information om ett fordonshistorik, inklusive tidigare ägare, olyckshistorik, reparationer, och om bilen tidigare varit registrerad i områden kända för översvämningar eller andra potentiella risker. Carfax hämtar data från olika källor, inklusive motorfordonsbyråer, reparationsshops, och försäkringsbolag, för att skapa en omfattande rapport som hjälper köpare att fatta informerade beslut vid köp av begagnade bilar.


Kontaktinformation

Barthstr. 2- 10

80339 München

Tyskland

📧 info@carfax.eu

🌐 www.carfax.seKategorier

Tjänster | Övriga Tjänster