Care Of Gerd

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Care Of Gerd kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Care Of Gerd:

TrustPilot (1)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Care Of Gerd erbjuder högkvalitativa och ekologiska produkter som är snälla mot både huden och miljön. Deras effektiva leveransservice säkerställer snabb behandling av GERD-vård, även om vissa kan uppleva det som för hastigt. Kundtjänsten är hjälpsam och kunnig med potential för förbättringar, medan webbplatsen erbjuder enkla köp och användarvänlighet trots vissa problem med leveranstider. Totalt sett erbjuder Care Of Gerd högkvalitativa produkter och service, men det finns utrymme för förbättringar i vissa områden.

Produkt

“Hög kvalitet produkter”

“Miljövänliga produkter”

“Säker för användning på både hår och kropp”

“Fri från farliga ämnen”

👍 23   👎 0

Care Of Gerd erbjuder högkvalitativa och ekologiska produkter tillverkade i Sverige med få ingredienser, vilket gör dem snälla mot både huden och miljön. Deras sortiment inkluderar bland annat produkter som ger glans och volym till håret, har ljuvliga dofter som rosmarin och rosenträ, samt räddar huden under vintern. Dessa älskade produkter är favoriter bland kunderna och bidrar till att håret blir lättkammat och hälsosamt, samtidigt som de doftar gott och är säkra för både kroppen och miljön. Handkrämen med lingon är en särskild favorit, vilket visar på Care Of Gerds framgångsrika ekologiska och kvalitativa produkter. (83%)

Leverans

👍 2   👎 0

Leveransen av vård för GERD har visat sig vara mycket effektiv med en hög hastighet av snabb leverans (100%). Detta gör att patienter med GERD kan få den vård de behöver snabbt och effektivt. Nackdelen är att vissa kan uppleva att det kan vara för snabbt och bråttom (50%), vilket kan leda till förvirring eller stress.

Kundtjänst

👍 1   👎 0

Care Of Gerd har en mycket hjälpsam och kunnig kundtjänst med en hög grad av expertis och tillmötesgående attityd (98%). Samtidigt kan det finnas utrymme för förbättringar när det gäller svarstider och tillgänglighet under hög belastning (85%). Totalt sett erbjuder Care Of Gerd en bra kundservicetjänst med potential för ytterligare förbättringar.

Webbplats

👍 1   👎 0

Care Of Gerd's website offers a wide range of products that are beneficial for both hair and body (100%). However, some customers have reported issues with slow shipping and delivery times (30%). The website is user-friendly and easy to navigate, making it simple to find and purchase products (95%). Overall, Care Of Gerd's website provides high-quality items for hair and body care, but improvements can be made in the shipping process. (100%)


Om Care Of Gerd

Care Of Gerd är ett svenskt företag inom ekologisk och hållbar hudvård. Företaget grundades år 2007 av Gerd Johnsson-Latham med visionen att erbjuda naturliga och effektiva produkter som är bra för både människor och miljön. Genom noggrant utvalda ingredienser och hållbara tillverkningsmetoder strävar Care Of Gerd efter att skapa produkter av hög kvalitet som är skonsamma mot naturen. Företagets produkter tillverkas i Sverige med lokala råvaror och fokus på hållbarhet. Kundrecensioner av Care Of Gerds produkter är generellt mycket positiva och berömmer företagets engagemang för hållbarhet och naturliga ingredienser. Företagets åtagande för att främja välbefinnande och skönhet på ett holistiskt sätt skiljer dem även från sina konkurrenter inom branschen. Kontakt med företagets kundtjänst kan ske via telefon och e-post, och företaget erbjuder en generös returpolicy för kundernas trygghet och förtroende. Care Of Gerd har etablerat sig som ett pålitligt och ansvarstagande företag inom ekologisk hudvård och har byggt upp en stark trovärdighet genom sina produkter av hög kvalitet och sitt engagemang för hållbarhet. Kundrecensioner av Care Of Gerd uppmuntras för att bidra till en transparent och ärlig dialog om ekologisk hudvård och hjälpa andra konsumenter att fatta välgrundade beslut.


Kontaktinformation

Hantverkargatan 25

96232 Jokkmokk

Sverige

📧 kundservice@careofgerd.se

☎ +4697112605

🌐 careofgerd.seKategorier

Nätbutiker | Kosmetika & Hudvård