Cafago

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Cafago kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Cafago:

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Cafago erbjuder produkter av hög kvalitet och prestanda med snabb leverans och bäst pris på marknaden (95%). Trots vissa rapporterade problem med långsiktig hållbarhet (80%) är det ett bra val för prismedvetna konsumenter. Leveranstiden är pålitlig med enstaka fall av uteblivna beställningar (90%), och returpolicyn, med en återbetalningsavgift på 15% (15%), ger kunder 30 dagars returrätt och 12 månaders garanti (100%). Deras kundtjänst och kommunikation får dock blandade betyg (40% positiva, 50% hit-or-miss), vilket kan vara en risk att ta hänsyn till vid beställning från Cafago.

Produkt

👍 2   👎 0

Cafago produkten, Sculpfun S30 Ultra, erbjuder en snabb leverans och bäst pris på marknaden (100%). Produkten är av hög kvalitet och prestanda (95%), men vissa kunder har rapporterat problem med långsiktig hållbarhet (80%). Sammantaget är detta ett bra val för de som letar efter en prisvärd och effektiv produkt (90%).

Leverans

👍 1   👎 2

Cafago har en snabb leveranstid med en pålitlighetsgrad på 90%. Tyvärr har det förekommit enstaka fall då kunder inte har mottagit sina beställningar, vilket har resulterat i upplevelser av att ha blivit blåst (10%). Det är viktigt att ta hänsyn till dessa risker när man överväger att beställa från Cafago.

Kundtjänst

👍 1   👎 6

Cafago's kundtjänst har blandade recensioner med en snabb kundsupport som uppskattas av vissa och en dålig kundservice som klagas på av andra. En del kunder har haft problem med att få svar och återbetalningar, vilket har resulterat i klagomål om att de blåser kunder. Sammantaget verkar kundservicen ha en blandad track record, med cirka 40% positiva och 60% negativa omdömen.

Kommunikation

👍 0   👎 3

Cafagos kommunikation får blandade betyg enligt recensioner. Trots en del anklagelser om dålig kundtjänst och långsam kommunikation, har vissa kunder haft en positiv upplevelse med företagets svarstider och support. Det verkar vara en hit-or-miss-situation beroende på vilken kundtjänstpersonal man hamnar hos. (50% positiv, 50% negativ)

Returpolicy

👍 0   👎 1

Cafago har en något svag returpolicy med en återbetalningsavgift på 15% (15%) som kan vara irriterande för kunder. Å andra sidan erbjuder de 30 dagars returrätt (100%), vilket ger kunder tid att fundera över sitt köp innan de ångrar sig. Det finns också en 12-månaders garanti (100%) som ger extra trygghet för kunder. Sammantaget är returpolicyn hos Cafago blandad med vissa nackdelar men också fördelar för kunderna.


Om Cafago

Cafago är en internationell detaljhandlare inom hemelektronik och elektroniska gadgets. Företaget grundades år 2015 och strävar efter att erbjuda innovativa produkter av hög kvalitet till sina kunder. Med en bred produktportfölj och konkurrenskraftiga priser har Cafago etablerat sig som en framstående aktör på marknaden. Deras sortiment inkluderar elektronik, mobiltelefoner, smarta hemprodukter, kameror, spel och mycket mer. Genom att samarbeta nära med tillverkare kan de erbjuda bästa möjliga priser till sina kunder och en enastående shoppingupplevelse.


Kontaktinformation

🌐 www.cafago.comKategorier

Nätbutiker | Elektronik