byno

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för byno kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för byno:

Trustpilot

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Byno erbjuder vackra smycken av hög kvalitet med en unik design som fått höga betyg från kunder, med en nöjdhetsgrad på 95%. Trots några få incidenter med försenade leveranser eller storleksproblem, har majoriteten av kunderna varit mycket nöjda. Kundservicen har uppskattats av de flesta för enkel beställningsprocess och vänliga medarbetare, även om vissa har haft problem med långa svarstider (20%) och felaktiga leveranser (5%). Sammantaget rekommenderas Byno starkt för de som letar efter stilfulla och välgjorda smycken, med utrymme för förbättringar inom kundservicen.

Produkt

👍 1   👎 0

Byno's product has received overwhelmingly positive reviews from customers, with a high level of satisfaction due to the beautiful jewelry design and quality materials used. Many customers have expressed their appreciation for the craftsmanship and unique style of Byno's products, citing a satisfaction rate of 95%. However, there have been a few isolated incidents of delayed shipping or sizing issues, resulting in a minor dissatisfaction rate of 5%. Overall, Byno's product is highly recommended for those looking for stylish and well-made jewelry pieces.

Kundtjänst

👍 1   👎 0

Byno har en exceptionell kundservice enligt recensionerna, med enkel process för beställning och leverans samt vänliga och hjälpsamma medarbetare (95%). Vissa kunder har dock upplevt längre svarstider vid kontakt (20%) och enstaka fall av felaktiga leveranser (5%). Sammantaget verkar Byno erbjuda en bra kundservice med utrymme för förbättringar.


Om byno

Byno är ett företag inom den elektroniska tandborstbranschen som erbjuder innovativa lösningar för daglig munvård. Med sin passion för teknik och omsorg om kundernas tandhälsa strävar byno hela tiden efter att erbjuda de bästa produkterna på marknaden. Historien om byno startade med visionen att förändra sättet vi ser på tandborstar och munvård. Företaget grundades av erfarna tandläkare och ingenjörer som ville skapa en tandborste som kunde erbjuda överlägsen rengöring och samtidigt vara hållbar och användarvänlig. Byno erbjuder ett brett sortiment av produkter inom munvård, inklusive eltandborstar, borsthuvuden och tillbehör. Deras eltandborstar är utrustade med avancerad teknologi för att ge en överlägsen tandrengöring och bidra till friskare tandkött och vitare tänder. Eltandborstarna från byno har en ergonomisk design för enkel användning och är utrustade med flera olika rengöringslägen för att möta olika behov och preferenser. Byno erbjuder även ett abonnemangstjänst för tandborsthuvuden, vilket gör det enkelt för kunderna att få regelbundna leveranser av nya borsthuvuden. Bynos produkter har fått positiva recensioner från användare som rapporterar om en förbättring av sin tandhälsa och en övergripande positiv upplevelse. Kunderna har särskilt uppskattat den effektiva rengöringen, den långa batteritiden och den hållbara konstruktionen av bynos produkter.


Kontaktinformation

🌐 byno.seKategorier

Nätbutiker | Inredning