Bygglagret

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Bygglagret kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Bygglagret:

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Bygglagret erbjuder en trevlig köpupplevelse med enhetliga fönster av bra kvalitet och bra rabatter på produkter. Leveransprocessen är generellt snabb och effektiv med snabb handläggning, men det finns utrymme för förbättringar i kommunikationen vid problem och förseningar. Kundservice är professionell och hjälpsam, men kan arbeta på att förbättra kommunikationen vid försenade leveranser för att öka kundnöjdheten. Sammantaget en bra upplevelse med varma rekommendationer från nöjda kunder. (75%)

Produkt

👍 10   👎 1

Bygglagret erbjuder en enkel beställningsprocess och vänligt bemötande, vilket leder till en trevlig köpupplevelse. De levererar enhetliga fönster av bra kvalitet och ger bra rabatt på produkter samt inga extra kostnader för anpassade mått. Trots ett mindre problem med leveransen av varor som var för breda, löstes det effektivt, även om Bygglagret nekade utbyte på grund av tidsskäl. Kundservice är hjälpsamma med att hitta rätt produkter, vilket rekommenderar varmt. Totalt sett en bra upplevelse. (80%)

Leverans

👍 12   👎 6

Bygglagret har enligt recensionerna en snabb och effektiv leveransprocess med snabb handläggning och leverans (71%), leverans på utlovad dag (100%), snabb leveranstid (100%), och produkter som levereras korrekt (100%). Kundtjänsten är positiv med effektiv respons på akuta situationer (100%) och bra återkoppling (100%). Tyvärr finns det negativa recensioner som pekar på långa leveranstider (33%) och problem med leveransföretaget DHL vilket lett till förseningar och brist på kommunikation från Bygglagret (25%). Sammanfattningsvis erbjuder Bygglagret generellt sett en pålitlig och snabb leveransservice, men det finns utrymme för förbättring i kommunikationen med kunder vid problem och förseningar.

Kundtjänst

👍 31   👎 5

Bygglagret erbjuder en fantastisk service med snabb handläggning och leverans, vilket rekommenderas varmt. Det är lätt att göra beställningar och personalen bemöter kunderna trevligt. Det finns en hög servicenivå och personalen är proffsig, lösningsinriktad och professionell. Dock finns det vissa klagomål angående försenade leveranser och brist på kommunikation när det uppstår problem med leveranserna, vilket kan förbättras för att öka kundnöjdheten. (70%)

Kommunikation

👍 9   👎 2

Bygglagret erbjuder en lätt beställningsprocess och trevligt bemötande samt har en snabb leveranstid vilket uppskattas av kunderna. Kommunikationen är tydlig och återkopplingen är snabb. Dock verkar det finnas en brist på proaktiv kommunikation i vissa fall, där vissa kunder inte fått information om sina leveranser i tid. Kundtjänsten svarar snabbt på chatt, mail och telefon, vilket är positivt. Överlag får Bygglagret varma rekommendationer från nöjda kunder. (60%)


Om Bygglagret

Bygglagret är ett etablerat företag inom byggbranschen som har varit verksamt sedan 1986. De erbjuder ett brett sortiment av fönster, dörrar, altandörrar och garageportar för både privatpersoner och företag. Bygglagret särskiljer sig genom sin världsunika och lättanvända konfigurator som möjliggör skräddarsydda lösningar. Med över 20 000 nöjda kunder har de befäst sin position som en pålitlig leverantör inom branschen. Genom snabba leveranser och samarbete med pålitliga leverantörer säkerställer Bygglagret kundernas behov tillfredsställs i tid. Med en mångsidig produktportfölj från olika leverantörer som Svenska Fönster, SP Fönster, Traryd Fönster, Lingbo Kulturfönster, Dala Fönster och Velux takfönster, möter Bygglagret olika behov och preferenser inom byggbranschen.


Kontaktinformation

🌐 www.bygglagret.seKategorier

Nätbutiker | Inredning | Kontor, Hobby & Fest