ByFlou

21 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9.6 för ByFlou kommer från 21 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för ByFlou:

TrustPilot (21)

Erfarenheter med Returpolicy Returpolicy

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. ByFlou har en bra garantipolicy med snabb leverans av ersättningsprodukter (80%) och många kunder är nöjda med detta. Däremot kan det vara krångligt att göra en reklamation (20%) och vissa kunder har upplevt att returkostnaderna är dyra (40%). Trots detta verkar många vara beredda att handla fler gånger (60%) och uppskattar företagets hantering av reklamationsärenden (70%). Totalt sett verkar ByFlous returpolicy vara övervägande positiv med vissa förbättringsområden.

“Optimal hantering av reklamationsärende”

👍 4   👎 3

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Emma - 7 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Personlig service
  • Engagemang
  • Optimal hantering av reklamationsärende