Buddy Pet Foods

20 recensioner från 2 källor

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.8 för Buddy Pet Foods kommer från 20 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Buddy Pet Foods:

OmdömesStälle (1)
TrustPilot (19)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Buddy Pet Foods erbjuder högkvalitativt och omtyckt hundfoder med en bra mix av anka och sötpotatis som passar även hundar med känslig mage. Kundtjänsten är generellt sett trevlig och enkel att använda, med snabb leverans och praktiska foderpåsar. Det finns dock vissa bekymmer med leveransnoggrannhet, abonnemangsändringar och returpolicy, vilket kan förbättras för att öka kundnöjdheten ytterligare. (82%)

Produkt

“Min hund älskar fodret och mår väldigt bra av det.”

“Fungerar precis som tänkt”

“Hög kvalitet mat och godis”

“Bra kvalitet av fodret”

“God aptit hos hundarna”

“Magarna och bajset är perfekta”

“Bra för päls och hud”

“Snabb leverans”

“Små bitar, lätt att äta för min hund”

“Bra mix av anka och sötpotatis”

“Tillsatser för immunförsvaret och matsmältningen”

“Suveränt foder”

“Maten verkar vara ok”

“Tar några månader att utvärdera”

“Lever inte fullständig beställning”

“Felaktig mängd torrfoder”

“Ovillig att returnera ej rätt levererade varor”

“Suveränt foder för kinkiga hundar”

“Vår lilla hund äter Denna mat trots kinkighet.”

“Speciellt med lite laxolja.”

“Bordercollien älskar Laxfodret.”

“Båda hundarnas favorit är laxen.”

“Magarna funkar utmärkt.”

“Inget spannmål att bekymra sig om.”

“Mycket näring i liten mängd foder.”

“Bäst på marknaden enligt oss.”

“Hunden mådde genast bättre”

“bra näringsrikt hundfoder”

“hunden tycker om”

“schampo och balsam fungerade bra”

“pälsen blev mjuk”

“fodret är populärt hos min kräsna hund”

“hunden håller sig frisk och fin i hullet och pälsen med fodret”

“Bra for hund med känslig mage”

“Vänlig mot magen”

“Passar både Golden retrieverna”

“Fantastiskt gott och nyttigt foder”

“Funkar även som belöning”

“Hundarna blev inte mätta”

“Dålig pälskvalité”

“Gick upp ett drygt kilo på en månad”

“Ingen prenumeration krävs”

“Maten ok”

👍 232   👎 16

Buddy Pet Foods erbjuder små, lättätta bitar som min hund gillar och passar bra för hundar med känslig mage. Maten innehåller en bra mix av anka och sötpotatis samt tillsatser för immunförsvaret och matsmältningen. Kunden får tillgång till kvalitativa produkter med en trygg och enkel beställningsprocess med snabb och fräsch leverans. Hundarna älskar maten och mår bra på Buddys foder, även de med allergier. Önskemål om fler foderalternativ och mer information om näringsinnehåll har framförts, men överlag är Buddy Pet Foods mycket uppskattat med högkvalitativt foder och praktiska foderpåsar. (77%)

Leverans

“Snabb leverans”

“Lever inte fullständig beställning”

“Ingen leverans trots dragning av pengar”

“Suveränt foder för kinkiga hundar”

“Super snabb leverans.”

“Bra for hund med känslig mage”

“Smidig leverans”

“Hundarna blev inte mätta”

“Ingen prenumeration krävs”

👍 68   👎 11

Buddy Pet Foods erbjuder en kvalitativt sortiment med bra hundfoder och praktiska foderpåsar, med olika storleksalternativ. Deras smidiga hemleverans och snabba leveranstid sparar tid åt kunderna. Dock verkar en del kunder ha upplevt felaktiga leveranser och problem med avbeställningar som ändå kommer. Sammantaget ger Buddy Pet Foods en bra produkt och service, men med vissa bekymmer kring leveransnoggrannhet och abonnemangsändringar. (80%)

Kundtjänst

“Min hund älskar fodret och mår väldigt bra av det.”

“Hög kvalitet mat och godis”

“Ständiga påminnelser om att sätta betyg”

“Ångrar att jag gav ut min mailadress”

“Trevliga och servicevänliga”

“Magarna funkar utmärkt.”

“Varmt rekommenderat.”

“hunden tycker om”

“fodret är populärt hos min kräsna hund”

“smidig justering av prenumerationen”

“Bra for hund med känslig mage”

“Sira är väldigt förtjust i fodret”

“Funkar även som belöning”

“Hundarna blev inte mätta”

👍 104   👎 16

Buddy Pet Foods har högkvalitativ kundservice enligt recensioner, där många är positiva och uppskattar den trygga och enkla beställningsprocessen samt den hjälpsamma och trevliga personalen. De flesta kunder är nöjda med produkterna och hundarna älskar maten, men det finns enstaka klagomål om dålig service och svårt att få tillbaka pengar, vilket ger en total kundnöjdhetsgrad på 88%.

Kommunikation

“Min hund älskar fodret och mår väldigt bra av det.”

“Snabb leverans”

“Suveränt foder”

“Ständiga påminnelser om att sätta betyg”

“Trevliga och servicevänliga”

“Hunden mådde genast bättre”

“Bra for hund med känslig mage”

“Lack of communication regarding order”

👍 28   👎 8

Buddy Pet Foods har en bra och enkel beställningsprocess (80%), lätt att få kontakt med (100%), och bra kommunikation med leverantören (100%). Kundtjänsten är trevlig och tar emot önskemål (100%), men vissa kunder upplever att de inte får tillräckligt med information om näringsinnehåll (40%). Det har även varit problem med leveranser och viss förvirring kring beställningar (60%). Sammantaget erbjuder Buddy Pet Foods bra kommunikation och kundservice, men det finns utrymme för förbättringar när det gäller leveranser och informationsdelning.

Webbplats

“Suveränt foder”

“Hunden mådde genast bättre”

👍 19   👎 0

Buddy Pet Foods hemsida erbjuder enkel beställning av både abonnemang och extra mat med snabb leverans, vilket uppskattas av kunderna (100%). Kundtjänsten är trevlig och hjälpsam, och det är lätt att hitta rätt mat för hundens specifika behov (90%). Webbplatsen är användarvänlig och säker, vilket ger en trygg och smidig shoppingupplevelse (95%). Sammantaget ger Buddy Pet Foods en bra produktkvalitet och enkel hantering av prenumerationer, vilket resulterar i nöjda och imponerade kunder (95%).

Returpolicy

“Ovillig att returnera ej rätt levererade varor”

👍 4   👎 11

Buddy Pet Foods har en enkel returpolicy där kunder kan få tillbaka sina pengar efter flera samtal (50%). Tyvärr måste kunder betala för returfrakt (100%) och detta gäller även om produkten gjort hunden sjuk (100%). Smakgarantin innebär inte automatisk återbetalning om hunden blir sjuk av fodret (100%) vilket resulterar i att vissa kunder ångrar att de provat fodret (50%).


Om Buddy Pet Foods

Buddy Pet Foods är ett företag som tillverkar hundmat och kosttillskott av hög kvalitet. De har 8 anställda och arbetar tillsammans med veterinärer, kockar och närings-experter för att ta fram produkterna. Hundmaten är 100% naturlig och fri från spannmål, socker, gluten och soja. Företaget erbjuder även en prenumerationstjänst där kunder regelbundet får hundmat levererad hem till dörren. Kunden har möjlighet att skapa ett konto på företagets hemsida och ta del av en foderguide för att välja rätt mat till sin hund. Buddy Pet Foods erbjuder även gratis foderrådgivning och möjligheten att pausa eller avbryta prenumerationen när som helst. Kunder får pengarna tillbaka om hunden inte gillar maten, samt 10% rabatt varje månad och var åttonde månad. Företaget har en kundtjänst som kan nås via telefon eller mejl.


Kontaktinformation

Drottninggatan 108

113 60 Stockholm

Sverige

📧 hello@buddypetfoods.com

☎ 08-55 107 098

🌐 buddypetfoods.comKategorier

Nätbutiker | Djuraffärer