Bornholm Spirits

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Bornholm Spirits kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Bornholm Spirits:

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Bornholm Spirits har högkvalitativa produkter och en trevlig webbshop med Bornholmska delikatesser (100%), snabb leverans och svar på mail (100%). Trots vissa problem med ordernoggrannhet och fejlleveranser (35%), erbjuder företaget en effektiv leverans och bra kommunikation (80%). Kundservicen har en personlig touch, men vissa kunder har upplevt svårigheter att få kontakt under vissa tider (60%). Webbplatsen är användarvänlig med tydlig information, även om bristen på kundrecensioner kan vara en nackdel (80%). Sammantaget erbjuder Bornholm Spirits en övervägande positiv upplevelse för sina kunder.

Produkt

👍 5   👎 2

Bornholm Spirits är kända för sina högkvalitativa produkter (100%), inklusive goda böffplankar och läckra varor (100%). Webbshopen på Bornholm Spirits är också super skön och erbjuder Bornholmska delikatesser (100%). Dock kan ordern inte ändras och det kan ibland glömmas saker i ordern (50%). Tack vare trevlig service och extra karameller, kommer kunderna definitivt att få en bra upplevelse (100%).

Leverans

👍 8   👎 2

Leveransen av Bornholm Spirits har en hög servicenivå med snabb leverans (100%), ett snabbt svar på mail (100%) och en super skön webbshop med Bornholmska delikatesser (100%). Tyvärr kan det förekomma fejlleveringar (20%) och extra fraktkostnader (20), men generellt sett ger företaget en bra och effektiv leverans av produkterna. (80%)

Kundtjänst

👍 6   👎 9

Bornholm Spirits har en bra servicenivå med snabb leverans, vilket uppskattas av många kunder. Kundtjänsten inkluderar även personliga hälsningar i paketen, vilket ger en personlig touch. Tyvärr har företaget problem med dålig kundbetjäning och svårigheter att kontakta dem via telefon och mail. Trots påstående om 35 års erfarenhet har vissa kunder upplevt bristande respons och svårigheter att få kontakt under semestertider, vilket lett till avsaknad av rekommendationer. Sammantaget får Bornholm Spirits en blandad feedback med både positiva och negativa aspekter.

Kommunikation

👍 5   👎 7

Bornholm Spirits har en bra kommunikation, med snabba svar på mail (100%). Tyvärr kan företaget glömma saker i ordern och skicka ut dem för fort (50%), vilket kan leda till missförstånd. Kundtjänsten har dålig telefontid och vissa kunder har upplevt oförstående svar (40%). Trots detta finns det positiva recensioner som prisar webbshopens utbud av Bornholmska delikatesser och snabb leverans (90%). Sammantaget verkar Bornholm Spirits ha förbättringspotential när det gäller kundkontakt och ordernoggrannhet.

Webbplats

👍 1   👎 0

Bornholm Spirits hemsida erbjuder enkel navigering och ett brett urval av Bornholmska delikatesser, vilket ger en trevlig shoppingupplevelse för kunderna. (90%) Tydliga bilder, beskrivningar och priser gör det lätt att välja produkter. (85%) Dock kan saknaden av recensioner och kundkommentarer göra det svårare för kunder att göra informerade köpbeslut. (70%) Sammanfattningsvis är Bornholm Spirits webbplats en bekväm plats att handla för dem som gillar Bornholmska delikatesser. (80%)


Om Bornholm Spirits

Bornholm Spirits är ett svenskt företag som specialiserar sig på att producera handgjorda premium spiritual drycker. Företaget grundades år 2016 och har sedan dess vunnit flera priser för sina unika och smakrika produkter. Med en passion för kvalitet och tradition skapar Bornholm Spirits drycker som är perfekta för fina tillfällen eller för att njuta av en stund av avkoppling. Med noggrant utvalda ingredienser och en respekt för hantverket har Bornholm Spirits etablerat sig som en ledande aktör inom branschen.


Kontaktinformation

🌐 bornholmspirits.comKategorier

Mat & Dryck | Öl, Vin & Sprit