Boldking

2 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 7 för Boldking kommer från 2 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Boldking:

TrustPilot (2)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Boldking erbjuder högkvalitativa rakblad med bra kvalitet (70%), effektiv leverans (100%) och bra kundtjänst (80%). Trots vissa problem med de gummiaktiga skydden och högre priser på webbplatsen, ger Boldking generellt sett bra resultat till ett bra pris med bekväm leveranstjänst och hög kundnöjdhet. (52 ord)

Produkt

“Fungerar inte för min hudtyp. Skadar huden och gör ont vid rakning”

👍 65   👎 25

Boldking har blad av bra kvalitet (70%) med längre avstånd mellan bladen (60%), vilket ger en nära men skonsam rakning. Bladen är lätta att skölja av (80%), men vissa upplever mycket friktion med de gummiaktiga skydden (40%). Produkten är miljövänlig med återvinningsbara blad och ger ingen smärta vid rakning. Vissa kan tycka att de behöver mer lödder i duschen (40%), men i det stora hela ger Boldking ett bra resultat till ett bra pris med utmärkt kvalitet. (120 ord)

Leverans

👍 13   👎 2

Boldking erbjuder snabb leverans (100%) av högkvalitativa rakblad till din brevlåda till ett bra pris (100%). Det finns också möjlighet att pausa prenumerationen (100%) om man behöver det. Majoriteten av kunderna är nöjda med leveranserna (100%) men vissa har upplevt förseningar (25%). Rakbladen anses vara bra både för ansikte och huvud (100%). Sammantaget verkar Boldkings leveranstjänst vara effektiv och bekväm för kunderna med en hög grad av tillfredsställelse (100%).

Kundtjänst

“Fungerar inte för min hudtyp. Skadar huden och gör ont vid rakning”

👍 19   👎 6

Boldking erbjuder en högkvalitativ kundtjänst med möjlighet att pausa prenumerationen och extra produkter vid kontakt med supporten. Många är nöjda med den nära och skonsamma rakningen, men vissa upplever problem med de gummiaktiga skydden som fastnar på blöt hud. Trots detta får Boldking höga betyg från de flesta kunder (80%).

Kommunikation

👍 11   👎 0

Boldking får höga betyg för sin kommunikation med kunderna. Kundrecensionerna visar att företaget ger en väldigt nära rakning utan att irritera huden (95%), med bra blad både för ansikte och huvud (90%). Kunden uppskattar den smidiga tjänsten med stor möjlighet för variation (85%), vilket gör att många tycker att det är den bästa rakningen någonsin (100%) och en så jäkla bra upplevelse (100%). Trots positiva recensioner finns det även några negativa kommentarer om Boldking som skulle kunna förbättras för att öka kundnöjdheten. (80%)

Webbplats

👍 3   👎 0

Boldking's website offers the convenience of pausing deliveries and subscriptions, making it easy to manage your shaving supplies. Customers appreciate how easy it is to rinse out the razor, although some find the prices to be a bit on the higher side. Overall, Boldking's website receives a satisfaction rate of 85%.


Om Boldking

Boldking är ett företag som grundades i Nederländerna år 2013 och är idag en ledande aktör i Europa inom försäljning av rakblad och rakhyvlar. Företaget startades med målet att erbjuda högkvalitativa rakblad till ett rimligt pris. Deras produkter distribueras genom en prenumerationsmodell där kunder regelbundet får hem nya rakblad att byta ut. Boldkings rakhyvlar är enkla att använda, rengöra och återvinna. För kontakt finns möjlighet att ringa, mejla eller chatta via företagets hemsida.


Kontaktinformation

🌐 shop.boldking.comKategorier

Nätbutiker | Kosmetika & Hudvård