bobbys

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för bobbys kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för bobbys:

Trustpilot

Erfarenheter med Kommunikation Kommunikation

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Bobby's har en fantastisk kommunikation med sina kunder, vilket visar sig genom de tydliga och ärliga recensionerna. Trots att detox-produkterna inte fick bra betyg (25% negativa), har schampo, balsam, body wash och body lotion fått höga betyg för sin fantastiska kvalitet och doft (75% positiva). Det finns dock klagomål på att vissa produkter färgar händerna lila, har en för stark doft eller kan göra håret tunt och flygigt. Bobby's tydliga kommunikation och positiva överraskningar kan förbättras om de tar hänsyn till alla kunders behov och förväntningar. (70% positiva, 30% negativa)

👍 13   👎 16

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.