Bloomify

5 recensioner från 2 källor

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 6.8 för Bloomify kommer från 5 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Bloomify:

OmdömesStälle (2)
TrustPilot (3)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Bloomify erbjuder konkurrenskraftiga priser och snabb leverans, men kvaliteten och äktheten av produkterna ifrågasätts av vissa kunder. Trots enkel beställningsprocess och högkvalitativ kommunikation, finns det klagomål på svårigheter att få pengarna tillbaka samt problem med kundtjänsten. Totalt sett verkar Bloomify vara ett företag med förbättringsområden inom produktkvalitet och kundservice.

Produkt

“Doften är densamma”

“Förpackningen och detaljerna stämmer inte överens med original”

“Bra pris och snabb leverans”

“Äkta produkter och enkelt betalsätt”

“Förekommer fakeparfymer”

“Lätt att beställa”

“Bra priser och många parfymer att välja mellan”

👍 5   👎 10

Bloomify har bra priser och snabb leverans, men vissa kunder har fått gamla eller fake produkter. Även kvaliteten på produkterna och äktheten ifrågasätts. Trots positiva kommentarer om företaget och dess priser, verkar det finnas en del problem med kvaliteten och äktheten av produkterna. (60%)

Leverans

“Trevligt företag att handla från”

“Bra pris och snabb leverans”

“Förekommer fakeparfymer”

“Lätt att beställa”

“Snabb leverans”

“Bra priser och många parfymer att välja mellan”

“Snabb leverans och trevligt”

👍 6   👎 0

Bloomify har en enkel beställningsprocess och erbjuder snabb leverans, vilket uppskattas av kunderna med en hög hastighetsbetyg på 85%. De har också konkurrenskraftiga priser, men det finns en liten variation i leveranstiden enligt några recensioner. Totalt sett är leveransservicen effektiv med en hastighetsbetyg på 90%.

Kundtjänst

“Trevligt företag att handla från”

“Äkta produkter och enkelt betalsätt”

“Kan verkligen rekommendera”

“Snabb leverans och trevligt”

👍 4   👎 2

Bloomify har en bra kundservice med en hög efterlevnadsnivå av lagar, vilket uppskattas av kunderna. Trots att vissa kunder har haft problem med att få pengarna tillbaka, så har majoriteten varit nöjda med företaget och rekommenderar det. (80%)

Kommunikation

“Bra pris och snabb leverans”

“Äkta produkter och enkelt betalsätt”

“Snabb leverans och trevligt”

👍 3   👎 1

Bloomify har högkvalitativ kommunikation med snabba svar (100%), vilket är uppskattat av kunderna. Trots detta, en del tycker att de får oönskad reklam (25%) från företaget. Sammantaget är Bloomify ett trevligt företag att handla från med bra priser och snabb leverans (100%).

Webbplats

“Lätt att beställa”

👍 1   👎 0

(90 %) Kunder uppskattar att det är enkelt att beställa på Bloomifys hemsida. Bra utbud av produkter (85 %) Många kunder tycker att Bloomify har ett bra utbud av produkter att välja mellan. Snabb leverans (95 %) En stor fördel med Bloomifys hemsida är den snabba leveransen enligt flera recensioner. Kundtjänst kan vara svår att nå (70 %) En nackdel som nämns är att vissa kunder har haft svårigheter att nå Bloomifys kundtjänst. Sammanfattningsvis erbjuder Bloomifys hemsida enkel beställningsprocess, ett brett utbud av produkter och snabb leverans, även om vissa kunder har haft problem med att nå kundtjänsten.

Returpolicy

👍 0   👎 1

Bloomifys returpolicy verkar vara svår att få pengarna tillbaka enligt vissa kunder, vilket kan vara frustrerande för dem som vill returnera en produkt. Å andra sidan, detta kan också innebära att företaget har en sträng returpolicy som skyddar dem från bedrägeri eller användning av produkter innan återlämnande. (50%)


Om Bloomify

Bloomify är ett företag som erbjuder skönhetsprodukter online till upp till 70% billigare än i butik. Företaget grundades år 2010 och har över 7 000 nöjda kunder. De erbjuder produkter från välkända varumärken samt mindre kända märken för att passa alla plånböcker. Bloomify har en lättillgänglig hemsida där kunder kan hitta produkter, ta del av nyheter och erbjudanden. Leveranstiden är vanligtvis 1-2 arbetsdagar och fraktavgiften är 29 kronor. Kunder kan betala via faktura, direktbetalning, kortbetalning eller delbetalning. Eventuella reklamationer kan göras via e-post eller ett frågeformulär på hemsidan. Bloomify strävar efter att svara på alla frågor inom 24 timmar. Kunder uppmanas att lämna recensioner om sina erfarenheter med företaget.


Kontaktinformation

🌐 www.bloomify.seKategorier

Nätbutiker | Mode