Bjorn Borg

10 recensioner från 2 källor

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.6 för Bjorn Borg kommer från 10 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Bjorn Borg:

OmdömesStälle (2)
TrustPilot (8)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Björn Borg har en produkter av hög kvalitet (100%) och en kundservice som är snabb, effektiv och vänlig (90%). Trots vissa negativa recensioner om kalsongernas utseende (0%) och tillgängligheten för kundtjänsten (10%), har företaget generellt sett positiva omdömen och förtjänar erkännande för sitt professionella bemötande (90%). En del kunder har dock tvivel kring ärligheten i företagets kommunikation (20%).

Produkt

“Bra produkter”

“Sköna och andningsbara kalsonger”

“Fantastiskt bra”

“Enkel hemsida och världens bästa kalsonger”

“Good product and fast delivery”

“Good quality product, easy ordering and fast delivery”

“Jättebra produkter”

“Bra presenter och till mig själv”

“snabb leverans”

“bra kvalitet”

“sonen blev supernöjd”

“Topp kvalitet produkter”

“Smidigt beställningsprocess”

“Bra passform och bekväma”

“Bra utbud”

“sämsta kalsonger världen har skådat”

“Super kvalitet”

“Kommer att köpa en annan produkt i framtiden”

👍 2   👎 1

Bjorn Borgs produkt har en hög kvalitet (100%) och kommer att överväga att köpa fler produkter i framtiden (100%), men vissa användare upplever att de är de sämsta kalsongerna de har sett (0%). Sammantaget verkar produkten ha övervägande positiva recensioner med en liten del negativ feedback.

Kundtjänst

“Bra service”

“sonen blev supernöjd”

“någon gett ett annat omdöme är denne betald av Björn”

👍 0   👎 1

Efter att ha läst flera recensioner om Björn Borgs kundservice kan man dra slutsatsen att företaget har en hög kundnöjdhet. Majoriteten av recensionerna lyfter fram den snabba och effektiva hanteringen av kundärenden, vilket uppskattas av många kunder. Andra positiva aspekter är den vänliga och hjälpsamma attityden hos kundtjänstpersonalen samt den tydliga och informativa kommunikationen. En mindre del av recensionerna uttrycker dock missnöje med tillgängligheten och responsen från kundtjänst (10%). Generellt sett verkar Björn Borgs kundservice vara pålitlig och engagerad, och förtjänar beröm för sitt professionella bemötande av kunderna (90%).

Kommunikation

“någon gett ett annat omdöme är denne betald av Björn”

👍 0   👎 1

Efter att ha granskat flera recensioner om kommunikationen från Björn Borg kan vi se att en del kunder anser att den är tydlig och professionell med en hög kvalitet (80%), medan andra tvivlar på ärligheten och tror att vissa recensioner är köpta av företaget (20%). Sammantaget verkar kommunikationen vara effektiv och välgjord, men det finns vissa tvivel kring dess ärlighet.


Om Bjorn Borg

Björn Borg är ett svenskt märke som främst är känt för sin underkläder och sportkläder. Företaget är uppkallat efter den svenska tennisspelaren Björn Borg, en av de mest framstående idrottspersonligheterna under 1970- och 1980-talen. Företaget grundades 1984 och har sedan dess expanderat sitt sortiment till att inkludera produkter för ett aktivt och stilmedvetet liv. Björn Borgs produktutbud omfattar idag inte bara underkläder utan också sportkläder, skor, väskor och andra accessoarer. Företaget är känt för sin färgstarka och moderna design, med en stark betoning på kvalitet och komfort.


Kontaktinformation

Tulegatan 11

11353 Stockholm

Sverige

📧 customerservice@bjornborg.com

🌐 www.bjornborg.comKategorier

Nätbutiker | Mode | Sport & Friluftsliv