Beyond Nordic

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 5 för Beyond Nordic kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Beyond Nordic:

OmdömesStälle (1)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Beyond Nordic har en blandad kvalitet på produkterna (25%), med billigt material och fel på vissa produkter, men fleece jackan anses vara av bättre kvalitet. Kundtjänsten är polariserad med ett bra bemötande från tyska kunder (80%), men dålig kvalitet och kort garantitid (10%). Kommunikationen är vänlig och vältalig (80%), men har också tvivelaktiga aspekter (50%). Returpolicyn är sträng med endast 14 dagars returrätt (25%), men erbjuder återbetalning utan kostnad för returfrakt (15%). Sammantaget kan kundupplevelsen vara blandad, beroende på kundens preferenser.

Produkt

“bristande kvalitet”

👍 2   👎 9

Beyond Nordic har en del nackdelar enligt recensionerna, såsom bristande kvalitet med billigt material och dåliga dragkedjor. Kunden upplever även problem med normala förslitningsskador efter kort tid samt fel på beställda produkter. Å andra sidan finns det positiva omdömen om fleece jackan som anses ha bättre kvalitet. Det finns dock inte stretchpaneler och storlekarna verkar vara små och kinesiskt inspirerade. Sammantaget verkar produkten ha en blandad kvalitet enligt recensionerna. (25%)

Kundtjänst

“dålig kundservice”

“otilltalande hantering av kritik”

👍 1   👎 8

Beyond Nordic har en blandad kundservice med vissa fördelar och nackdelar. Å ena sidan har de ett bra bemötande och behåller positiva recensioner från tyska kunder (80%), men å andra sidan har de dålig kvalitet och tar bort negativa omdömen (20%). De har också en kort garantitid och vägrade ta ansvar efter ett år (10%). Sammantaget erbjuder de en polariserad kundserviceupplevelse.

Kommunikation

“tvivelaktig kommunikation”

👍 0   👎 2

Beyond Nordic har en varierad kommunikation med kunder med vissa tvivelaktiga aspekter (50%), men samtidigt är de mycket vältaliga och vänliga i sin marknadsföring (80%). Detta kan skapa en blandad upplevelse för kunderna beroende på deras preferenser.

Returpolicy

👍 0   👎 1

Return policy hos Beyond Nordic är extremt sträng med bara 14 dagars returrätt, vilket kan vara problematiskt om man behöver mer tid för att bestämma sig (25%). Återbetalningen kan ta upp till 30 dagar att behandla, vilket är långsamt jämfört med andra företag (60%). Återbetalningen sker dock utan kostnad för returfrakt, vilket är en fördel för kunderna (15%). Sammantaget kan det vara besvärligt att returnera varor till Beyond Nordic eftersom det kan ta lång tid och man behöver vara snabb med att fatta beslut.


Om Beyond Nordic

Beyond Nordic är ett företag som specialiserar sig på att skapa och erbjuda funktionella och hållbara friluftskläder för både kvinnor och män. Företaget grundades och lanserades år 2018 av två personer med syftet att möjliggöra utomhusaktiviteter i alla årstider. Produkterna säljs endast via deras egen hemsida och levereras inom 1-3 arbetsdagar. Betalningen sker via Klarna med möjlighet till kortbetalning, internetbankbetalning, faktura eller delbetalning. Kunden har 30 dagars returrätt utan fraktkostnad. Beyond Nordic har ingen fysisk butik utan enbart ett lager i Stockholm.


Kontaktinformation

🌐 www.beyondnordic.seKategorier

Nätbutiker | Sport & Friluftsliv