Betterfeast

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Betterfeast kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Betterfeast:

Trustpilot

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Betterfeast har ett bra utbud av matlådor och det är enkelt att variera sina val. Många uppskattar möjligheten att pausa beställningar de veckor det inte passar och få det hemlevererat, vilket underlättar vardagen med träning. Tyvärr är hemsidan lite rörig och det finns önskemål om en mer användarvänlig design. Vissa kunder har även kommenterat att lunchen är fantasilös och av dålig kvalitet. Totalt sett verkar Betterfeast vara ett bra alternativ för de som vill ha enkla och smidiga lösningar för sina matlådor med en uppskattad flexibilitet (40 % positiva recensioner, 40 % neutrala recensioner, 20 % negativa recensioner).

👍 6   👎 6

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.