Bateaux

18 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9.6 för Bateaux kommer från 18 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Bateaux:

TrustPilot (18)

Erfarenheter med Returpolicy Returpolicy

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Bateaux har en enkel returpolicy med möjlighet att boka en annan tur utan risk i augusti med grunt vatten. Trots svårigheter att komma åt vattnet och risken för olyckor, erbjuder företaget snabb räddning och enkel återresa med buss. Dock kan det finnas viss fördröjning, som att starten kl 13.30 slutade kl 18.00 efter 12 km, samt incidenter som kan leda till kanotskador. Sammantaget är företagets returpolicy positiv då de tar hand om sina kunder och erbjuder en säker återresa med buss vid behov. (80%)

“Perfekt organisation, ingen väntetid för ombordstigning eller återvändande”

👍 7   👎 3

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Monsieur Breme - 4 år sedanTrustpilot 🔗

  • Perfekt organisation, ingen väntetid för ombordstigning eller återvändande