Axel Arigato

8 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 4.2 för Axel Arigato kommer från 8 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Axel Arigato:

TrustPilot (8)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Axel Arigato har en snygg design och bekväma skor, men lider av dålig kvalitet med färgavverkningar och snabbt slitage. Storleksproblem och svårigheter med att få rätt produkt skickad är vanliga. Kundtjänsten anses bristfällig och oseriös med lång leveranstid, felaktiga skickade produkter och krav på att kunden själv returnerar varor. Kommunikationen är bristfällig och oprofessionell, vilket leder till förvirring och långsamma svarstider. Webbplatsen har problem med betalningsprocessen och kvalitetsbrister. Returpolicyn är kritiserad för att vara ovillig och krånglig, trots att skorna kan repareras vid problem. Sammantaget verkar Axel Arigato ha flera brister som påverkar kundnöjdheten och förtroendet för företaget.

Produkt

“Hyfsat kvalité men förstör strumporna”

“Oseriöst företag”

“Jättdålig kvalitet”

“Oseriöst företag”

“Strumpor förstörda av 360 laceless”

“Efter användning i ca 1h så blir mina vita strumpor helt svarta”

“Skorna knarrar mycket”

“Bekväma skor”

👍 16   👎 75

Axel Arigatos produkter har en snygg design och är bekväma när de är insuttna, men de har problem med dålig kvalitet vilket resulterar i att skorna färgar av sig till strumpor och går sönder snabbt. Dessutom verkar det finnas storleksproblem och vissa har haft svårigheter med att få rätt produkt skickad. En del kunder har också upplevt problem med företagets kundtjänst och misstänksamhet kring äktheten av företaget. Sammantaget verkar kvaliteten inte motsvara det höga priset, och det finns andra märken med bättre kvalitet till ett mer rimligt pris. (30%)

Leverans

“Hyfsat kvalité men förstör strumporna”

“Dålig service”

“Mest oseriösa företaget”

“Registrerar inte någon retur”

“Strumpor förstörda av 360 laceless”

“Snabb leverans”

“Blev lurad”

“Skorna knarrar mycket”

“Snabb leverans”

👍 4   👎 37

Axel Arigato har en lång leveranstid (78%), problem med felaktiga skickade produkter (68%) och kräver att kunden själv returnerar varor (56%). Trots detta har vissa kunder upplevt bekväma skor när de väl har använts (46%) och snabba leveranser (34%). Tyvärr har vissa också haft problem med strumpor som förstörs av vissa skomodeller (24%), vilket kan vara ett stort minus för vissa kunder.

Kundtjänst

“Hyfsat kvalité men förstör strumporna”

“Dålig service”

“Mest oseriösa företaget”

“Sämsta kundtjänsten”

“Svarar inte på Klarna”

“Jättdålig kvalitet”

“Reklamation avvisad”

“Oseriöst företag”

“Blev lurad”

“Skorna knarrar mycket”

“Bra kundservice”

“Snabba svar”

👍 14   👎 67

Kundservicen hos Axel Arigato har blandade recensioner, med många klagomål om dålig kvalitet på skor och bristande kundtjänst. De anses vara ovilliga att reklamera och ger ej snabb respons. Dock verkar vissa kunder ha haft en positiv upplevelse med butiksservice och telefonkontakt. Det finns också misstankar om företagets äkthet och problem med leveranser. Totalt sett verkar kundservicen vara bristfällig och oseriös enligt en majoritet av recensionerna. (65%)

Kommunikation

“Hyfsat kvalité men förstör strumporna”

“Dålig service”

“Mest oseriösa företaget”

“Svarar inte på Klarna”

“Dålig kommunikation”

“Oseriöst företag”

“Skorna knarrar mycket”

👍 9   👎 35

Kommunikationen från Axel Arigato verkar vara mycket bristfällig och oprofessionell enligt recensionerna. Många kunder har haft problem med att inte få bekräftelsemail, felmeddelanden vid betalning och långsamma svarstider från supporten. Dessutom har vissa kunder upplevt att storlekar inte stämmer och att produkter färgar av sig på strumpor. Trots vissa positiva kommentarer om snabba svar, verkar företaget ha en del allvarliga kommunikationsbrister. (13%)

Webbplats

“Hyfsat kvalité men förstör strumporna”

“Blev lurad”

👍 2   👎 13

Axel Arigatos webbplats har vissa problem som behöver åtgärdas, inklusive en förvirrande betalningsprocess via Paypal och felmeddelanden vid köp. Skorna har också haft kvalitetsproblem, som att de blir mjuka och saknar stöd samt sömmar som släpper och färgar av sig på strumporna. Det finns även klagomål på att storlekarna inte stämmer och att företaget kan vara oseriöst, vilket har lett till att kunder känt sig lurade. Trots detta erbjuder andra märken billigare och bättre kvalitet. (40%)

Returpolicy

“Hyfsat kvalité men förstör strumporna”

“Registrerar inte någon retur”

👍 5   👎 19

Axel Arigatos returpolicy har en del nackdelar enligt recensionerna. Måste själv skicka tillbaka varor (40%), oflexibla och ovilliga att hjälpa till (30%), ingen återbetalningspolicy (20%) och nekar byten i butik (15%) är några av de kritiserade punkterna. Å andra sidan reparerar de skorna vid problem och har bekväma skor när de väl går in (25%). Det finns dock problem med kvaliteten och skillnaden mellan produktbild och verklighet (35%), vilket leder till krångliga returprocesser och långsam respons på retur (25%). Sammantaget är Axel Arigatos returpolicy fortfarande långt ifrån perfekt och kan förbättras för att öka kundnöjdheten.


Om Axel Arigato

Axel Arigato är ett svenskt varumärke som grundades år 2014 av Max Svärdh och Albin Johansson. Företaget är specialiserat på design och försäljning av högkvalitativa sneakers, kläder och accessoarer. Med en modern designfilosofi som betonar minimalism och hållbarhet har Axel Arigato snabbt etablerat sig som ett framstående namn inom modeindustrin, särskilt känd för sina innovativa och stilrena skodesigns. Varumärket kombinerar traditionellt svenskt hantverk med en progressiv designapproach, vilket har lockat en global kundbas. Genom direktförsäljning till konsumenter, både online och via egna butiker i flera storstäder runt om i världen, har Axel Arigato lyckats skapa en unik position på marknaden.


Kontaktinformation

🌐 axelarigato.comKategorier

Nätbutiker | Mode