Avionero

2 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Avionero kommer från 2 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Avionero:

TrustPilot (2)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Avionero erbjuder en effektiv och enkel produkt som hjälper användare att hitta de billigaste flygbiljetterna genom en snabb och användarvänlig sökfunktion. Möjligheterna att filtrera efter personliga preferenser är också uppskattat. Vissa användare kan dock tycka att det tar lite tid att lära sig alla funktioner på plattformen. Sammantaget är Avionero ett bra verktyg för att spara pengar på flygresor. (93%)

Produkt

“Hittade billigaste biljetterna”

“Bra produkt”

👍 2   👎 0

Avionero är en bra produkt som gör det enkelt att hitta de billigaste biljetterna. Deras sökfunktion är effektiv och sparar tid åt användaren. (100%) Enkel att använda för att jämföra priser från olika flygbolag. (100%) Möglichkeit zum Filtern nach persönlichen Präferenzen. (100%) En del användare kan dock uppleva att det tar lite tid att lära sig alla funktioner på plattformen. (60%) Sammantaget är Avionero ett bra verktyg för att hitta billiga flygbiljetter. (100%)


Om Avionero

Avionero är en digital plattform som erbjuder söktjänster för flygresor och hjälper användare att hitta de bästa och billigaste flygbiljetterna. Företaget grundades år 2015 och har sedan dess vuxit och etablerat sig som en pålitlig resurs för resenärer som söker efter effektiva och prisvärd flygalternativ. Med en användarvänlig plattform och avancerade sökalgoritmer strävar Avionero efter att göra flygresor tillgängliga för alla.


Kontaktinformation

Baltzarsgatan 18

21136 Malmö

Sverige

📧 contact@avionero.com

🌐 avionero.seKategorier

Tjänster | Övriga Tjänster