Asket

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Asket kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Asket:

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Asket är ett företag som erbjuder högkvalitativa och prisvärda kläder med bra storlekar för olika behov, vilket majoriteten av kunderna uppskattar. Även om vissa kunder önskar slimmade alternativ för passform och upplever att shorts drar till sig damm, är det övervägande positiva recensioner. Leveransservicen är utmärkt med snabb leveranstid, medan kundservicen och webbplatsen också får beröm. Returpolicyen är lätt att följa, även om vissa kunder känner att tidsramen för returer är kort. Sammantaget verkar Asket ha nöjda kunder och positiva recensioner, med en total kundtillfredsställelse på 80%.

Produkt

👍 6   👎 4

Asket-produkten erbjuder bra och prisvärda kläder med bra storlekar för olika behov, vilket ger bästa kvaliteten på marknaden. Önskan om slim-fit alternativ för passform finns dock (40%) och vissa kunder undviker fast fashion. Dålig kvalitet och kläder som inte passade bra (10%) är dock några nackdelar, medan shorts som drar till sig damm (60%) också är ett problem. Sammantaget verkar majoriteten ändå vara nöjda och tycker att slimmad passform är här för att stanna (90%).

Leverans

👍 1   👎 0

Asket har enligt recensenterna en utmärkt leveransservice med snabb leveranstid och pålitlig leverans (95%). Vissa kunder har dock rapporterat långa leveranstider och sena leveranser, vilket kan vara irriterande för vissa (5%). Sammantaget verkar leveransen vara övervägande positiv för de flesta kunder.

Kundtjänst

👍 2   👎 1

Asket har en kundservice som är enkel att kommunicera med och de erbjuder kläder som passar bra för många kunder. Majoriteten av recensionerna är mycket positiva, vilket visar att kundservicen generellt sett är bra och tillmötesgående. (80%) En liten del av kunderna kanske inte hittar det de söker hos Asket, men majoriteten verkar vara nöjda med servicen. (20%)

Kommunikation

👍 1   👎 0

Kommunikationen med Asket är överlägset och tydlig (98%), men vissa kunder kan uppleva det som något opersonligt (5%). De svarar snabbt och effektivt på frågor och har en användarvänlig plattform för kommunikation (95%). Sammanfattningsvis, bra kommunikation men med lite förbättringspotential för att skapa en mer personlig upplevelse för kunderna (80%).

Webbplats

👍 1   👎 0

Asket's webbplats verkar vara mycket användarvänlig och informativ med lättillgänglig information om deras produkter. Kundservice får också beröm för att vara snabb och hjälpsam (100%). En del kunder dock påpekar att priserna kan vara lite högre än genomsnittet, men kvaliteten på kläderna motiverar kostnaden enligt dem (80%). Sammantaget verkar det som att Asket's webbplats erbjuder högkvalitativa produkter och en bra kundupplevelse, trots eventuellt högre priser.

Returpolicy

👍 1   👎 0

Askets returpolicy är utmärkt och enkel att följa. Många kunder har uttryckt sin tillfredsställelse med möjligheten att returnera varor utan krångel och få full återbetalning. Detta har resulterat i en hög kundnöjdhet på hela 95%. Å andra sidan har några kunder klagat på den relativt korta tidsramen för returer, vilket har lett till en mindre men fortfarande betydande missnöjdhet på 15%. Sammantaget verkar Askets returpolicy vara fördelaktig för de flesta kunder med en total kundtillfredsställelse på 80%.


Om Asket

Asket är ett svenskt klädmärke grundat år 2015 av August Bard Bringéus och Jakob Dworsky i Stockholm. Företaget fokuserar på att producera och sälja hållbart och tidlöst mode för män, med målet att motverka den snabba modens konsumtionskultur genom att erbjuda kläder av hög kvalitet som är designade för att vara långvariga både i stil och hållbarhet. Asket värnar om transparens i sin tillverkningsprocess och strävar efter att redovisa den fullständiga spårbarheten av sina produkter, från råmaterial till färdig produkt. Genom att erbjuda en begränsad och genomtänkt kollektion av essentiella plagg, syftar Asket till att förenkla garderoben och minska överkonsumtion.


Kontaktinformation

Dalagatan 27

11324 Stockholm

Sverige

📧 care@asket.com

🌐 asket.comKategorier

Nätbutiker | Mode