Apuls24

2 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Apuls24 kommer från 2 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Apuls24:

TrustPilot (2)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Apuls24 erbjuder ett brett utbud av träningsredskap av bra kvalitet med snabb och smidig leverans samt bra information om produkterna (80%, 85%, 90%). Även om vissa kunder har rapporterat problem med fel vara i paket och att produkterna inte helt motsvarade förväntningarna (75%, 70%), har företaget lyckats lösa dessa på ett bra sätt. Priserna kan vara något högre än genomsnittet (10%), men med hög kvalitet och bra kundtjänst (70%) anses det vara värt det. Sammantaget erbjuder Apuls24 bra produkter och service, men kan behöva förbättra kommunikationen med kunderna för att öka kundnöjdheten.

Produkt

“Bra produkt och snabb leverans”

“Bra pris”

👍 46   👎 1

Apuls24 har ett brett utbud av träningsredskap med bra kvalitet (80%), snabb och smidig leverans (85%), samt bra information om produkterna och leveransen (90%). Vissa kunder har haft problem med fel vara i paketet, men detta har lösts på ett bra sätt (75%). En del har även upplevt att produkterna motsvarade inte deras förväntningar till fullo (70%). Totalt sett verkar Apuls24 erbjuda bra produkter och service till sina kunder.

Leverans

“Bra produkt och snabb leverans”

“Måste hämta på utlämningsställe”

👍 22   👎 12

Leveransen från Apuls24 får blandade recensioner av kunderna. Trots lång leveranstid och utebliven hemleverans, har vissa kunder ändå uppskattat det bra utbudet och den hjälpsamma kundtjänsten. Snabb leverans och bra information om leveransen har också gett positiva omdömen. Dock har vissa klagat på fel vara i paketet och önskat bättre kommunikation kring leveranstider. Med en mix av nöjda och besvikna kunder, kan leveransen från Apuls24 ses som medelfortfarande med enligt vissa (60%) potential för förbättring.

Kundtjänst

👍 23   👎 11

Apuls24 har en trevlig och tillmötesgående kundtjänst som hanterar ärenden på ett bra sätt. De ger snabb åtgärd vid eventuella problem och ger även kompensation vid klagomål. Dock kan det vara svårt att få svar via telefon och mail samt att hemleverans ibland uteblir trots extra betalning. Totalt sett, ger Apuls24 en bra kundservice med förståelse för kundernas synpunkter och ger snabb respons vid eventuella problem (70%).

Kommunikation

“Måste hämta på utlämningsställe”

👍 13   👎 11

Apuls24 har enkel och smidig beställningsprocess samt snabb respons (80%). Kundtjänsten löser problem effektivt och har god service enligt många recensioner (75%). Dock finns klagomål på lång leveranstid och bristande kommunikation via telefon och mail (50%), samt att vissa kunder har haft svårt att få svar från kundtjänsten (40%). Trots detta har företaget visat förståelse för kunders synpunkter och snabbt åtgärdat eventuella problem (70%). Sammanfattningsvis erbjuder Apuls24 en bra service, men kan behöva förbättra sin kommunikation med kunderna.

Webbplats

👍 2   👎 0

Hemsidan har ett bra utbud av produkter (100%), även om det finns felaktig information ibland, är det enkelt att lösa genom kontakt med kundtjänsten (80%).

Returpolicy

👍 3   👎 0

Apuls24 Return Policy har en snabb återbetalningstid vilket uppskattas av kunderna (100%). Det är enkelt att returnera varor som inte uppfyller förväntningarna och få pengarna tillbaka (100%). En nackdel är att vissa kunder kan uppleva att returprocessen inte är tillräckligt tydlig (50%). Sammantaget är Apuls24 Return Policy effektiv och smidig för kunderna (90%).


Om Apuls24

Aplus24 är ett företag som specialiserar sig på att sälja träningsutrustning, kosttillskott och produkter för hemmagym. Företaget startade med syftet att främja en aktiv livsstil utan att kunder behöver spendera stora summor pengar. Aplus24 har Sveriges största utbud av produkter inom aktivitet, fitness och välmående. De erbjuder snabba leveranser och gratis frakt vid beställningar över 499 kr. Kundtjänst kan nås via e-post, telefon eller kontaktformulär på deras hemsida.


Kontaktinformation

🌐 apuls24.seKategorier

Nätbutiker | Sport & Friluftsliv